Dedeler Başkanından İl Genel Meclisi Başkanına ziyaret

Yaşam Yayın: 02 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 02.07.2021 14:21:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1002 okunma
Google News

Kütahya Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Koordinesinde 20 kişiden oluşan heyet Dedeler İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ’ı ziyaret ettiler. Ziyarete katılan Başkan Niyazi DOĞAN ve Ali AKER, Abdullah ERTEKİN, Kemal KAYIHAN, Cafer ERDOĞDU, Ali ORDUKAYA, Ali DEMİR, Nazmi AYDEDEOĞLU, Mehmet DEMİRTAŞ, Oktay KARGIN, Besim ULUSOY, Tuncay USLU, Hüseyin ERDOĞDU, Hasan KAYIHAN, İbrahim GÜNDÜZ, Hasan Hüseyin KAYIHAN, Kamil KAYA, Cafer SERT, İbrahim KOÇ, Mustafa UYGUN dan oluşan heyet talep ve ihtiyaçlarına her zaman duyarlı ve olumlu yaklaşan İl Genel Meclisi Başkanı Musa YILMAZ’a teşekkür ettiler. Heyet ayrıca Başkan YILMAZ'ı Dumlupınar ilçesi Allıören köyünde 31 Temmuz da yapmayı planladıkları "Hacı Bektaş veliyi anma" etkinliğine davet etti.

Başkan YILMAZ ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Dedelere teşekkür etti. Heyet YILMAZ’dan sonra Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat KOYAK’ı da ziyaret etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.