DARBEYİ MEZARA GÖMDÜK

Gündem Yayın: 21 Temmuz 2016 - Perşembe - Güncelleme: 21.07.2016 10:45:31
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
2508 okunma
Google News

DARBEYİ MEZARA GÖMDÜK

 
15 Temmuzda Fethullahçı Terör Örgütünün darbe girişimine karşı Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu, İl protokolü ve hemşehrilerimiz ile birlikte Zafer meydanında demokrasi nöbetine devam ediyor.
FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı en yoğun tepkilerin gösterildiği yerlerin başında gelen Zafer Meydanında konuşan Belediye Başkan  Saraçoğlu Zafer meydanına gelen tüm ilçelerimizi selamlayarak başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; 15 Temmuz darbe girişimi, milletin darbe heveslilerine verdiği bir büyük ders olarak, milletimizin şanlı tarihindeki yerini alacaktır. Gözlerini kırpmadan milletin üzerine ateş edenler sandılar ki; Bu millet korkacak, meydanları, sokakları bırakıp evlerine çekilecek. Fakat planları bozuldu. Aziz milletimiz "Yok öyle dedi. Arkasına bakmadan, sağına soluna bakmadan, Kim var yola çıkacak, haydi meydanlara dendiğinde, Sizler Bayrağınızı alıp yollara düştünüz, meydanlara çıktınız. Bütün dünyaya Türk Milletinin gücünü, birlik ve beraberliğini gösterdiniz.
Kardeşlerim; Bizler Darbe yiye yiye darbelere başkaldırmayı öğrendik. Bu zafer yenilgi yenilgi büyüyen bir zaferdir. İşte; millet olarak tek yürek olduk,bir olduk; darbeye karşı gelmeyi başardık. Milletimiz kendisine karşı kullanılan tankları esir aldı, üzerine çıktı ve Senin görevin milleti vurmak değil, milleti savunmak dedi. Şundan emin olabilirsiniz ki sizlerin bu kahramanca tavrı, darbecilik geleneğini bir daha dirilmemek üzere mezara gömdü.
Kıymetli hemşehrilerim, Biliyorum; hepimizin gönlünde 1960ta, 1971de, 1980de, 28 Şubatta Zalimlere, darbecilere, millet düşmanlarına; ümmet düşmanlarına Dur diyememenin acısı vardı. Ben inanıyorum ki; hepinizin bu süreçteki duruşu adeta Tarihten aldığımız intikamdır.
Bir de bütün bu yaşananlara tiyatrodur diyen ahlakı ucube, fikir fukarası yönlendirilmiş beyinlere elbette söyleyeceklerim var; Eyyy hainler! Zaten bir sizin hayatınız gerçek değil mi? Beyninizi kiraya verdiğiniz sümüklü, çakma mehdinizin, terli atletinden bir parça elinize ulaştığında, Ona 'Kabe örtüsü' muamelesi yaparken, çok emindiniz değil mi yaşadığınız şeyin gerçek olduğundan? İlk uçuş brövenizi, mezuniyet kılıcınızı ve maket savaş uçağınızı, o sümüklüye teslim ederken, ruhunuz son derece gerçek bir huzur duygusuyla dolup taşıyordu değil mi? Haftanın tek günleri Allah'la, çift günleri Allah'ın Peygamberiyle görüşüp, Emirleri direkt olarak onlardan aldığını beyan eden o ahlak yoksunu Mesih bozuntusuna, hayatınızın her zerresini kayıtsız şartsız teslim ederken; mesleğinize ve eşinize, yapacağınız ihanete o karar verirken her şey çok gerçekti değil mi? 3 tane ağacı bahane ederek, yakıp yıktığınız yağmaladığınız zamanlarda, Belediyenin süpürge aracının önünde güya özgürlük duruşu sergilediğinizde,bir saniye bile endişe etmediniz değil mi Hayatınızın gerçek olduğundan? Polis helikopterinden bize zehirli gaz atıyorlar dediğinizde, Devlet bizi öldürüyor dediğinizde, herşey çok gerçekçiydi değil mi?
Peki şuna ne diyorsunuz, Eyyy Hainler!!
Arkadaşlarıyla kol kola girip 'Lebbeyk Allahümme Lebbeyk' diyerek kurşunların doğrudan üzerine yürüyen kardeşlerimizin yaşadıkları tiyatroydu değil mi? Tankların üzerine korkusuzca çıkan, hareket etmesin diye önüne hiç düşünmeden yatanlar da tiyatrocuydu zaten. Mehmet Amcanın , Hatice teyzenin kışlaların etrafına askerler çıkmasın diye, ölmek pahasında olsa gitmeleri de bir tiyatroydu.Değil mi? F-16' lar milletin Meclis'ini sırf tiyatro için bombaladı zaten, değil mi? Hani bir adam vardı. Böyle tankın önüne yatmıştı. 'Vay be!! ' dedim, 'vay be'. Fotoşopla işi bitirmişiz.' Siz öyle düşünün hainler, kendinizi kandırın.
Bizler Türk milleti olarak, millet sevdalısı, vatan sevdalısı kardeşlerimizle, tarih yazıyoruz. İşte; Bu meydanda ideoloji yok. Ak Partili kardeşlerimiz, MHP li, CHP li, SAADET partili, BÜYÜK BİRLİK partili, Sivil toplum kuruluşları temsilcisi kardeşlerimiz var, işte hep beraber bütün dünyaya, ülkemizin düşmanlarına, söz konusu Vatanımız olduğunda,nasıl birbirimize kenetleneceğimizin mesajınıda hep birlikte verdik.
Kardeşlerim, tarih, terör örgütü Fetö mensuplarının bu hainliğini asla unutmayacak. Sizlerin bu şerefli nöbetini ise altın harflerle yazacak. Bizler nasıl ki, Ecdadımızla gurur duyuyoruz, onlarla övünüyoruz. Torunlarımızda sizlerle gurur duyacak, Tarih ise, torunlarımıza bu vatan için Nasıl onurlu bir savaş verdiğimizi anlatacak. Bütün bu çabalarımızın karşısında bir tek beklentimiz var gökkubbede hoş bir sadâ bırakabilmek. Rabbim sizlerle birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Allah sizden her iki cihanda da razı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi, saygı hürmetle selamlıyorum. Sağolun, var olun, Allah a emanet olun."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.