Daha Yeşil Bir Gediz İçin

Gündem Yayın: 05 Nisan 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 05.04.2017 19:37:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3611 okunma
Google News


Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Gediz Orman İşletme Müdürlüğü her yıl geleneksel hale getirdiği fidan dağıtımını bu yıl da gerçekleştirdi. Dağıtımı yapılan 4.480 adet fidan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.
Aynı havanın solunduğu, aynı hayatın paylaşıldığı, doğanın ve yeşilin yarınlara aktarılmasında ortak duygu ile hareket edildiği Gediz’de; ağaç ve orman sevgisini vatandaşlar ile paylaşmak amacıyla yapılan fidan dağıtımı, ilgi ile karşılanırken, kısa sürede tükendi. 
21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası Etkinlikleri kapsamında Gediz Orman İşletme Müdürlüğü merkezine kurulan fidan dağıtımı standından vatandaşlarımıza 1.500 adet Ceviz, 1.530 adet Badem, 600 adet Karaçam, 850 adet Sedir olmak üzere toplam 4.480 adet fidan dağıtıldı.
Fidan dağıtımının ardından Gediz Orman İşletme Müdürlüğü idari binasının önünde lokma döktürülüp vatandaşlara ikramda bulunuldu.
Ormancılık Haftası anlam ve önemi doğrultusunda gerçekleştirilen etkinlikler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.