Daha Yeşil Bir Dünya İçin Yarınlarımızı Yetiştiriyoruz

Yaşam Yayın: 25 Mart 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 25.03.2017 20:03:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3604 okunma
Google News

Daha Yeşil Bir Dünya İçin Yarınlarımızı Yetiştiriyoruz
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ilköğretim okulu 1-2-3 ve 4. sınıflarında öğrenim gören öğrencileri konuk etti.
21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden minik öğrencilere sinevizyon gösterimi ile ağaç ve orman sevgisi anlatıldı.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda Kütahya Orman İşletme Şefi Mustafa Doğan tarafından ziyarete gelen öğrencilere, ormanın faydaları, erozyon, yaban hayatı, orman yangınları konularında bilgiler aktarıldı. Merak ettikleri sorular yanıtlanırken, ormanları koruma noktasında dikkat etmeleri gerekenler hakkında bilgiler verildi.
Gelecek nesillere yaşanabilir daha yeşil bir dünya bırakılması, çocuklara ve gençlere ağaç ve orman sevgisinin kazandırılmasının amaçlandığı ziyarette; daha sonra öğrencilere tohumlu kalem, şapka, anahtarlık, tişört, dergi ve balonların olduğu çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Orman Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette duydukları sevinci dile getiren minik öğrenciler;  hem eğlendikleri hem bilgilendikleri bir gün olduğunu söylediler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.