Dağçeşme ve Moymul’da “Kanser” Anlatıldı

TAVŞANLI BELEDİYESİ MAHALLERDE DÜZENLEDİĞİ SAĞLIK SÖYLEŞİLERİNE DEVAM EDİYOR. ACIBADEM ESKİŞEHİR HASTANESİ DOKTORLARI KANSER VE TEDAVİ YÖNTEMLERİ KONUSUNDA DAĞÇEŞME VE MOYMUL MAHALLELERİNDE VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ.

Sağlık Yayın: 18 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 18.02.2016 19:08:38
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
3526 okunma
Google News

 

 

 Tavşanlı Belediyesi ile Acıbadem Hastanesi’nin iş birliği ile düzenlenen “Sağlık Söyleşileri” kapsamında Dağçeşme ve Moymul mahallelerinde konferans verildi. Acıbadem Hastanesi Doktorlarından Doç. Dr. Serdar Sürenkök ile Uzm. Dr. Emre Tahberer sabah seansında Dağçeşme, öğleden sonra ise Moymul mahallesinde ikamet eden vatandaşları “Kanser Hastalıkları” konusunda bilgilendirdi.

Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, bu tür programların artarak devam edeceğini söyleyerek Acıbadem Eskişehir Hastanesi hekimlerine teşekkür etti.

Tavşanlı Belediyesi’nin  sağlık söyleşileri 24 Şubat Çarşamba günü saat 13:00’te Kültür Sarayı’nda devam edecek. Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi hekimlerinden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Gökhan İlyas, ortopedik hastalıklar konusunda vatandaşlara bilgiler verecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.