ÇYDD Baro Başkanını Ziyaret Etti

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2016 - Perşembe - Güncelleme: 12.05.2016 08:52:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3271 okunma
Google News

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Kütahya  Baro Başkanı Av. Atam’ı Ziyaret Etti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD ) Tavşanlı şubesi Başkanı Nefise Alpertürk Atalay ve ÇYDD Tavşanlı Şubesi’nden Üye Nükhet Arı, Üye Çiçek Görmez ve Aytaç Bozdemir  Baro Başkanı  Av. Ahmet Atam'ı ziyarette etti.
Başkan Nefise Alpertürk Atalay ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette,  demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılâplarına, hukukun üstünlüğüne, temel hak ve özgürlüklere ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkılması gerekliliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. İleri demokrasi laiklik anlayışının geliştirilmesi gerektiği ve bunun için tüm fertlerin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekliliği belirtildi.
Son zamanlarda yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terör saldırılarından dolayı büyük üzüntü duyduklarını ve bu saldırılarda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sabırlar dilediklerini ifade ettiler. 
Geçekleştirilen hain saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacaklarına vurgu yapılırken başkanlar terörün her türlüsünü kınadıklarını söylediler.  Yapılan görüşmenin ve ziyaretin   sonunda Başkan Nefise Alpertürk Atalay, 25 Mart tarihinde Hotel Erbaylar’da gerçekleştirilecek olan 21.Yıldönümü ve Dayanışma Yemeğine Baro BaşkanıAv. Ahmet Atam’ı davet etti. Baro Başkanı Av. Ahmet Atam, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD ) Tavşanlı şubesi yöneticisi Sayın Nefise Alpertürk Atalay ve yönetiminin Kütahya barosuna gerçekleştirdiği ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.