ÇYDD Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Gündem Yayın: 09 Aralık 2018 - Pazar - Güncelleme: 09.12.2018 19:41:41
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3269 okunma
Google News

ÇYDD Ailesi Kahvaltıda Buluştu. 


Tavşanlı Şube Başkanı Diş Hekimi Muzaffer ERÖZ: “ÇYDD Tavşanlı Şubesi Yönetimi olarak gençlerimizin ve yapmak istediklerinin daima destekçisiyiz. Gençlerimizi çok seviyoruz." 

 


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tavşanlı Şubesi tarafından lise ve Üniversiteli gençlerin katılımına yönelik olarak tanışma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.


All İz Vell Caffe & Kahvaltı Salonu’nda düzenlenen tanışma ve dayanışma kahvaltısı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin aziz hatırası için yapılan saygı duruşu ile başladı. 


Çok sayıda lise Üniversite öğrencisinin katıldığı tanışma ve dayanışma kahvaltısı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yeni katılan gençlerin kendilerini tanıtmasıyla devam etti. Toplantıda söz alan öğrenciler, ÇYDD Tavşanlı Şubesi çatısı altında hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.


Düzenlenen dayanışma ve tanışma kahvaltısında söz alan Çağdaş Gençlik Tavşanlı Şubesi Kolaylaştırıcısı ve Çağdaş Gençlik Topluluğu Başkanı Pınar Gölgen, “Çağdaş Yaşam Derneği’nde yapılan etkinliklere katılmak bizim ne derslerimize, ne de yapacaklarımıza engel değil. Aksine nefes almamız için ve rahatlamamız için çok iyi geliyor” dedi.


Pınar Gölgen’in ardından görüşlerini paylaşmak için söz alan Eskişehir Çağdaş Gençlik üyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İspinoz Kuş Grubu Kolaylaştırıcısı Cihat Berk, “Ben de bu büyük ailenin içindeyim ve bana kişisel olarak çok güzellikler katıyor. Bir an önce Kütahya da Çağdaş Gençlik Birimimizi oluşturmalıyız” dedi.


ÇYDD Ütesi Sedat Çoban ise, “Benim en büyük şansım Çağdaş Yaşam ailesiyle karşılaşıp, onların arasına girmek. Lütfen derneğimize sahip çıkalım ve her türlü etkinliğe aktif katılım sağlayalım” dedi.


Düzenlenen etkinlik sonrasında açıklamada bulunan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Tavşanlı Şube Başkanı Diş Hekimi Muzaffer Eröz, “ÇYDD Tavşanlı Şubesi Yönetimi olarak gençlerimizin ve yapmak istediklerinin daima destekçisiyiz. Gençlerimizi çok seviyoruz. Tanışma ve dayanışma kahvaltımızın hayata geçirilmesi için desteklerini esirgemeyen Nefise Alpertürk’e, Başkan yardımcımız DR. Haydar Gül , yönetim kurulu üyemiz Ahmet Erkmen ve destekleri ile kahvaltımızı şereflendiren Eski Emniyet Müdürü İbrahim Solmaz, Çağdaş Gençliğimize ve basın mensuplarına yönetim kurulundaki arkadaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Çok yakında, lise ve üniversite gençliğimizle de bir araya geleceğiz” dedi.


Daha sonra söz alan ÇYDD Tavşanlı şubesi öğrencilerden sorumlu başkan yardımcısı Nefise Alpertürk, “Ancak toplumun her alanındaki kutuplaşma, kamplaşma ve ayrışma, ülkenin ortak değerleri oluşturan zeminin hızla yok oluşu en büyük tehlikedir. Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan Çağdaş Yaşamlılar olarak kaybedilmek üzere olan ortak zemini yeniden yaratmaya adayız. Sizlerle, gençlerimiz ve çocuklarımızla birlikte elele çalışmaya devam edeceğiz “ diyerek sözlerini bitirdi. 


Kahvaltıya katılan yaklaşık 80 kişi, geleceğe yönelik dayanışmalarını ve umutlarını tazeledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.