CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM KAMPANYASINA DESTEK

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 31.05.2018 10:29:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1642 okunma
Google News

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM KAMPANYASINA DESTEK
 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Belediye Meclisi Üyeleri Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğana destek için başlatılan bağış kampanyasına destek verdiler.

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğana destek için başlatılan bağış kampanyasına Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Belediye Meclisi Üyeleri ve Kütahya Kent Konseyi Üyeleri maddi destek verdi.

Ziraat Bankası Kütahya Şubesine yapılan bağışlar sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; 24 Haziranda milletimizi, ülkemizi, geleceğimizi ilgilendiren çok önemli bir seçime gidiyoruz. Yeni sistemde Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekilliği seçimini inşallah gerçekleştireceğiz. Öncelikle bu seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Tabi ki bu seçimde Cumhur İttifakı dediğimiz şuanda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın seçim çalışmalarına destek amacıyla onun yanında yer almayı hem de elimizden geldiği kadar tüm AK Partili Belediye Meclisi Üyelerimiz, Kütahya Kent Konseyi üyeleri, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve vatandaşlarımızla beraber bu desteği hep birlikte gerçekleştirdik. İnşallah hayırlara vesile olmasını diliyorum ve tüm hemşehrilerimi de seçim kampanyasına ellerinde ne geliyorsa destek vermelerini temenni ediyorum. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize istikrar getirmesini, inşallah ülkemizin dünyada lider olması konusunda önemli bir sonuç alınmasını diliyorum. Seçimlerin sadece Türkiye Cumhuriyetindeki vatandaşlarımızı ilgilendirmediğini, sadece bu coğrafyayı ilgilendirmediğini bu seçimlerin tüm mazlum milletlerin tüm İslam coğrafyasını yakinen ilgilendirdiği bir seçim inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz. Tüm dünyanın gözü ülkemizde yapılacak olan 24 Haziran seçimlerinde olacak. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın birinci turda zaferle çıkmasını temenni ediyoruz. Bu manada da elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz ve bize umut ve ümit bağlayan toplumlarında, ülkelerinde inşallah umudunu ve ümidini boşa çıkarmayacağız. Burada özellikle bu kampanyaya destek olan Belediye Meclisi Üyelerimize, Kent Konseyinin değerli Başkan ve Üyelerine ve kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum, ifadelerini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.