CUMHURBAŞKANINA SAHİP ÇIKMAK SANCAĞA SAHİP ÇIKMAKTIR

Siyaset Yayın: 12 Ağustos 2016 - Cuma - Güncelleme: 12.08.2016 10:15:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
8925 okunma
Google News

KIN KAYGISIZ: “ CUMHURBAŞKANINA SAHİP ÇIKMAK SANCAĞA SAHİP ÇIKMAKTIR

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI 
Demokrasi nöbetinin son gününde konuşan MHP eski Tavşanlı İlçe başkanı Akın Kaygısız yaptığı konuşmada şunları söyledi,  “İlçe başkanımız adına, ülkücüler adına değil de kendi adıma konuşacak olursam şayet,   Cumhurbaşkanı hepimizin cumhurbaşkanı, ona sahip çıkmak sancağa sahip çıkmak demektir. Cumhurbaşkanı demek sancak demektir. Adının hiç önemi yoktur. Biz böyle davranmayı genel başkanımızdan öğrendik. Şu kalabalığı görüyoruz, Tavşanlı birlikteliği diğer ilçelerden daha iyi sağlanmıştır. Bunu da sağlayan kaymakam Numan Hatipoğlu beyefendinin, Ak Parti ilçe başkanlarımızdan Mehmet Demir,  Hilmi Gümüş, ilçe başkanımız Muhittin Uz, sivil toplum Başkanları, Maden iş,  Tes iş gibi sendikaların katkısı çoktur. O nedenle kendilerine teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin Pkk’ ya karşı sürdürülmesini aynı duyguların orada da yoğunlaşmasını istiyoruz. 
Bu kalabalığı görüp de heyecanlanmayan duygulanmayan ya fetocudur ya da haindir. 
Bu millete inşallah Allah böyle hainlik yaşatmasın, böyle durumda bizlerin ve Tavşanlı halkının hazır olduğunu görüyorum. 
MHP Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘ Eğer Yürümezsek Hak yolda, Erimezsek Hak yolda, Çürümezsek Hak yolda, Gök girsin, kızıl çıksın. ‘ Diyerek teşekkür ederiz.”  Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.