Cuma namazı ve sonrasında yağmur duası

Gündem Yayın: 08 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 08.01.2021 17:36:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1339 okunma
Google News

Cuma namazı ve sonrasında yağmur duası

Görüntülü

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde havaların soğuması sebebiyle cuma namazlarında camilerde yoğunluğun önüne geçmek için spor salonu da ibadete açıldı. Vatandaşlar, cuma namazlarını 430 kişilik, maske ve sosyal mesafeye dikkat ederek kıldı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında camii, park ve bahçelerde cuma namazı kılınmasına izin veren İl Hıfzıssıhha Kurulu, hava sıcaklılıklarının düşmesinin ardından kapalı spor salonunda da kılınmaya başladı.

Özellikle cuma günleri camilerde yoğunluğun önlenmesi amacıyla spor salonunda cuma namazı kılınıyor.

Keramettin camii imam hatibinin Tavşanlı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Mehmet Üstünel spor salonunda kıldırdığı cuma namazına bölgedeki kamu kuruluşlarında görev yapanlar ve vatandaşlar katıldı. Ses düzeni kurulan salona seccadeleriyle gelen vatandaşlar, sosyal mesafeye dikkat ederek namazlarını kıldı.

Namaz sonrası yağmur duası da yapıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.