COVİD-19 VAKALARI ARTIYOR

Yaşam Yayın: 18 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.03.2021 12:48:31
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1328 okunma
Google News

  PAZARLARIN KAPANIŞ SAATİ 18.00
İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun pazarların kapanış saatleri konusunda da karar aldığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Yarından itibaren pazarlara en son vatandaş girişi 17.30 olacak. Pazarın kapanış saati ise 18.00 olarak belirlendi. Kapılar sayıca düşürüldü. 12 noktadan olan giriş sayısı 8’e düşürüldü. Çarşıdaki pazardan çıkış kapıları şu şekilde; (İstasyon Caddesi’nin en sonundaki sabahçı kahvelerinin bulunduğu alan. Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nın karşılıklı iki kapısı. Belediye’nin önü ve Kütüphane’ye giden hat.) Toplamda 5 nokta. Bunun haricindeki alanlardan Pazar çıkışı yok. Yani pazara 8 noktadan giriş var, 5 noktadan çıkış var” ifadelerini kullandı. 
- HIFZISSIHHA KURULU KARARINA GÖRE KURALLARA UYMAYAN ESNAFLAR, BİR SONRAKİ PAZARLARDA TEZGAH AÇAMAYACAK
Belediye Başkanı Mustafa Güler, tüm esnafların yanında olduklarını ve bu son kararın da bu yönde alındığını vurgulayarak, “Ancak esnafımızın alınan tedbirlere harfiyyen uyması gerekiyor. Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karara göre; kurallara uymayan pazarcı esnafına bir sonraki hafta kurulacak pazarlarda yer verilmeyecek. Pazarcı esnafımız lütfen saat 18.00’de tezgahını kapatsın” diye konuştu. 
- BAŞKAN GÜLER TÜM ESNAFLARA ÇAĞRIDA BULUNDU
Diğer esnaflara da seslenen Başkan Güler, herkesin işyerlerinde covid-19 tedbirlerini yerine getirmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Güler, “Rızık Allah’tan gelmektedir. (Ben kazanayım da ne olursa olsun) mantığında bir hareket istemiyoruz. Esnaflarımız işletmelerinin bünyesinde Covid-19 ile ilgili alınması gereken her türlü tedbire lütfen riayet etsin. Çünkü bu hastalık devam ettiği sürece belki ileriki dönemlerde eski kapalı günlere dönme ihtimali de var. O zaman mağduriyetler daha da artacaktır. Bunun olmasını istemiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın da sürekli altını çizdiği gibi çözüm de, tedbir de bizde… İnşallah bu kurallar hayatımıza yön verir ve ilçemizdeki salgını kısa süre içerisinde çözeriz” şeklinde konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.