Coşkun Esen Gediz'de Okulları Ziyaret Etti

Coşkun Esen Gediz'de Okulları Ziyaret Etti

Eğitim Yayın: 04 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2016 11:46:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2576 okunma
Google News

Coşkun Esen Gediz'de Okulları Ziyaret Etti

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Gediz’de okulları ziyaret etti.
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü projesi olan Eğitimde Farklı Etkinliklerle Dönüşüm (EFED) Projesi’nin Üst Kurulu Toplantısı için Gediz’e gelen İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Gediz GDZ Otel’de gerçekleştirilen Üst Kurul Toplantısının ardında Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın’dan ilçenin eğitim durumu ve 2016 yılı için planlanan onarımlar ve eğitim yatırımları hakkında bilgi aldı.
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, yapılan bu görüşmenin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ile birlikte Atatürk Ortaokulu, Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda EFED Projesi kapsamında gerçekleştirilen Z Kütüphane, Zeka Oyunları projeleri kapsamında oluşturulan sınıfları gezerek yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen Okul Müdürü Ali Arısoy’dan projeleri hakkında bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.