Çöp konteyneri yanında bulduğu kediyi sahiplendi

Yaşam Yayın: 20 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 20.06.2020 13:04:36
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1417 okunma
Google News

 Çöp konteyneri yanında bulduğu kediyi sahiplendi  

Tuna İşleyen ( GÖRÜNTÜLÜ)

 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde çöp konteyneri yanında yaralı olarak bulunan sokak kedisi hayvan sever tarafından sahiplenildi.  

  Tavşanlı ilçesinde yaşayan iş makinesi operatörü Mehmet Demiryılmaz (42), Ulucami Mahallesinde çöp konteyneri yanında yaralı ve hasta bulduğu kedinin tedavisini üstlendi.
  Kedinin çöp konteyneri yanında bitkin şekilde miyavlar halde bulduğunu söyleyen Mehmet Demiryılmaz, " Kediyi o şekilde kötü halde görünce onu orada bırakamazdım. Hemen aldım ve veterinere götürdüm. Veteriner gerekenleri yaptıktan sonra 10 günlük bakım şekli önerdi. Umarım yaşar. Daha önceden de yılbaşı gecesi soğukta kapıma gelen "Şero" adını verdiğim kediyi sahiplenmiş ve gerekli aşıları ile kartlarını çıkartmıştım. Şimdi o çok iyi ve yanımda umarım bu da iyileşir beraber yaşarız" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.