"Çocuklarımız Okuyarak Büyüyor"

Eğitim Yayın: 12 Şubat 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2018 11:05:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2646 okunma
Google News

"Çocuklarımız Okuyarak Büyüyor"

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kadınlar komisyonu kitap okuma yarışması düzenledi.

Tavşanlı Eğitim Birsen Kadınlar Komisyonu öncülüğünde kitap okuma yarışması düzenlendi.

Eğitim Bir Sen Tavşanlı Kadınlar komisyonu düzenlediği 2. Geleneksel 3 ve 4. Sınıflar arası kitap okuma yarışması devam ediyor.

Eğitim Birsen Kadınlar Komisyonu başkanı Nimet Uzan yaptığı açıklamada şunları söyledi,

" Tavşanlı Eğitim Birsen Kadınlar Komisyonu öncülüğünde kitap okuma yarışması kayıtları tüm hızıyla devam ediyor. Okumak, bilmek insana verilen ilk emirdir. İşte bu anlamda insanın en önemli özelliklerinden birisi de bilmek ve okumaktır. İnsanın kendini tanıması ve dünyada ne olup bittiğini anlaması ancak okumakla mümkündür. Okumak aslında dili inşaa eder, dil ise gönlü inşaa eder. Bu anlamda kitap okumak çocuklarımızın dilinin ve gönlünün en iyi şekilde konuşmasını sağlar. Okuyanla okumayanın bir olmayacağının bilinciyle geleceğe çok iyi yetişmiş nesiller en büyük hedefimizdir. Bu anlamda yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Yarışmamız için seçtiğimiz kitaplar ilçemizdeki öğretmenlerimizin anketi sonucunda onların tavsiyeleri doğrultusunda belirlenmiştir. Son başvuru tarihimiz 30 Mart 2018 olup, sınav tarihimiz 28 Nisan 2018’ dir. Bu projemizde bize her zaman desteklerini esirgemeyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e ve Tunçbilek Belediye Başkanı Ağah Aşkın beye sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Dereceye giren öğrencilerimizin çeşitli ödüllerimizle okumaya teşvik ediyoruz. Okumak sizden ödüller bizden diyoruz. Çocuklarımızı da bu yıl sürpriz ödüller beklemekte olup; dizüstü bilgisayar, android telefon, tablet, dijital fotoğraf makinası, bisiklet, çeyrek altın, gram altın, teleskop, kol saati, akıl oyunları, sırt çantası, ışıklı kitap okuma gözlükleri gibi hediyelerimiz bulunmaktadır. Tavşanlı Belediyesi ve Tunçbilek Belediyesi tarafından temin edilecek olan ödüllerimizin töreni 10 Mayıs 2018 de saat 20:00 da Belediye Kültür Sarayında yapılacaktır. Tavşanlı Eğitim Bir Sen olarak tüm öğrencilerimizin okumayı seven yetişkinler olması en büyük hedefimiz. Bu anlamda bütün öğretmenlerimize, çocuklarımıza ve velilerimize katılımlarından dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.