Çocuklar Çocuk şubeye konuk oldu

Çocuklar Çocuk şubeye konuk oldu

Çocuk Yayın: 06 Nisan 2014 - Pazar - Güncelleme: 06.04.2014 15:59:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6632 okunma
Google News

 

10 Nisan Polis haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Çocuk Şube Müdürlüğü Sair Şeyhi İlkokulu ve 100. Yıl ilkokulu öğrencilerinden oluşan 30 öğrenciyi polisevindemisafir etti.

10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde emniyet müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü yetkilileri ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Sair Şeyhi İlkokulu ve 100. Yıl ilkokulu öğrencilerinden oluşan 30 öğrenci okullarından polis minibüsüyle alınarak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne getirildi. Çocuk Şube Müdürlüğü personeli tarafından çevik kuvvet şube müdürlüğü gezdirildi, toplumsal olaylarda kullanılan panzerin içerisine binerek hatıra fotoğrafı çektirildi. Emniyet bahçesindeki parkta da eğlenen minik öğrenciler şube gezisinin ardından polisevinde Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ve Çocuk Şube Müdür Serdar Kan ile birlikte öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından çocuklar Emniyet Müdürü Gülnaz ile sohbet ederek polislik hakkında merak ettikleri soruların cevaplarını aldılar. Programın ardından İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ziyarete katılan minik öğrencilere çeşitli hediyeler ve polis logolu şapka hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.