Çocuklar Tatilde Sera Kütahya’ya Koşacak!

Kütahya’nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya’da çocukları, 23 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek renkli etkinlikler bekliyor.

Çocuk Yayın: 22 Ocak 2016 - Cuma - Güncelleme: 22.01.2016 17:51:32
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
5377 okunma
Google News

 

 

Sera Kütahya’da karnaval havasında gerçekleşecek yarıyıl tatili etkinlikleri arasında Caillou Konseri, Bremen Mızıkacıları Müzikali, Kukla Tiyatrosu, Sihirbaz Show, Balon Show ve Maskot Show yer alıyor.

Çocuklar Sera Kütahya Alışveriş Merkezi’nde eğlenmekle kalmayıp, eğitici ve öğretici atölye çalışmaları ile kaliteli zaman geçirmenin de keyfine varacak. Ayrıca tatilin son günlerinde Kidz TV ile iş birliği içerisinde Matt Hatter çizgi film kahramanı Sera Kütahya AVM ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kütahya’da “Hayatın Merkezi” olanSera Kütahya AVM’nin sömestre boyunca sürecek tüm etkinliklerine katılım ücretsiz olacak. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.