ÇOCUK OYUN GRUPLARI YENİLENİYOR

ŞEHİT HÜSEYİN ORDU CADDESİ'NDE BULUNAN DİNLENME VE YÜRÜYÜŞ ALANINDA ESKİYEN ÇOCUK OYUN GRUPLARI YENİLENİYOR. BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER BU ÇALIŞMALARIN BİR HAFTA İÇERİSİNDE TAMAMLANACAĞINI SÖYLEDİ. (GÖRÜNTÜLÜ)

Yayın: 20 Temmuz 2018 - Cuma - Güncelleme: 20.07.2018 19:41:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2428 okunma
Google News

 

 

Tavşanlı Belediyesi çocuk oyun gruplarını bakıma aldı. Asri Mezarlık yanında bulunan ve Tavşanlı halkının dinlenme, yürüyüş ve spor merkezi haline dönüşen geniş alanda çocukların kullandığı oyuncaklar yenileriyle değiştiriliyor. 
Yaklaşık 7 yıldır kullanımda olan oyun gruplarının sökümüne başlandı. Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 1 hafta içerisinde çalışmalarını tamamlayacak.

 


Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu bölgeye yapılan çalışmanın bir çok yerleşim alanına örnek oluşturduğunu belirterek şunları söyledi; "Yeni mahalle ile Hanımçeşme mahallemizin arasında bulunan Şehit Hüseyin Ordu Caddesi üzerine yaptığımız bu projemiz vatandaşlarımız tarafından çok beğenildi. Yürüyüş yolumuz ile spor alanlarımızda halkımız sağlıklı ve hareketli yaşam için burayı tercih ederken, oluşturduğumuz dinlenme alanlarında sohbet ediliyor, çocuklarımız oyun gruplarında eğlenceli vakit geçiriyor. Geçtiğimiz yıl halkımızın huzurunu düşünerek güvenlik amacıyla bu alana 24 kamera yerleştirdik. İtfaiye Amirliğimizde oluşturduğumuz izleme ve kayıt merkezi bir mobese istasyonu gibi çalışmaktadır. Olumsuzluk durumunda hemen güvenlik güçlerimize haber verilmektedir.Diğer taraftan çocuklarımız için kurduğumuz oyun grupları da yıpranmaya başladı. Ekiplerimiz eskiyenleri sökerek yenilerini monte ediyor. 1 hafta içerisinde bu çalışmalarımız tamamlanmış olacak"

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.