Çiftçilere

Gündem Yayın: 07 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 07.06.2018 13:27:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2585 okunma
Google News

 Çiftçilere "Honamlı cinsi teke" dağıtıldı  

 Koyun ve keçilerde verimliliği arttırma projesi kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde hayvancılık faaliyetine devam eden 8 yetiştiriciye 16 adet Honamlı cinsi teke dağıtımı yapıldı. 

  Törene Kaymakam Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler, İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş, ilçe  Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Temel, Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar, Kütahya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Yavuz Turan ve çiftçiler katıldı.

Tavşanlı ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğünün organize ettiği törende  İl Gıda Tarım  ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarım Ziraat Mühendisi  Fatma Şahin, törende sunum yaparak proje hakkında bilgi verdi.

  İl Gıda Tarım  ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş ise yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.

  Daha sonra kura çekimi ile çiftçilere ikişer adet tekeler destekleme amaçlı verildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.