CHP TAVŞANLI İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASINA VE KAMUOYUNA

Siyaset Yayın: 10 Kasım 2016 - Perşembe - Güncelleme: 10.11.2016 16:53:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3460 okunma
Google News

CHP'DEN BASINA VE KAMUOYUNA
Terör Nereden gelirse gelsin terörü ve terörden beslenenlerin terörü, savaşı ülke gündemine sokanları partililerimize yapılan saldırıları nefretle kınıyor ve lanetliyoruz ocakları sönsün diyoruz Bizi ölümle tehdit edenlere saldıranlara diyoruz ki
Bir Gider, Bin Geliriz
Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin sigortasıdır. Teröristlerin ve kendini bilmez çapulcuların saldırısından korkmayacak ve yılmayacaktır. CHP, PKK terör örgütü ve açılımı konusunda,gerekse Fethullahcı terör örgütü ve onların darbe girişimi konusunda tavrını, net ve tutarlı bir şekilde ortaya koydu. Demokrasiyi, Laik Türkiye Cumhuriyetini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ilke ve devrimlerini, Ülkemizin Birlik ve huzurunu, Türk Bayrağı'nı savunup, CHP’nin bu ülke demokrasisi için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.
“Cumhuriyet Halk Partisi’ne, İl, ilçe Başkan ve üyelerine yapılan saldırıları Türkiye'nin demokrasisine, laikliğine, Türkiye'nin birliğine huzuruna yapılan bir saldırı olarak görüyoruz Mücadelemize aynen devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi yaşadıkça, bizler var oldukça, bu ülkenin birlik beraberliğini bozdurmayacak ve mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Ülkemizi daima birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde tutacağız. Ayrıştırmaya kalkanlara da müsaade etmeyeceğiz. Doğru bildiğimiz yoldan asla dönmeyeceğiz. Korkmuyoruz, yılmıyoruz ve sinmiyoruz. Bizlere saldırmakla taciz etmekle bizleri sindireceklerini sanan ey gafiller şunu iyi bilin bir gün gelecek bizim haklı olduğumuzu görüp utanacaksınız. BİZ TAVŞANLI İLÇE BAŞKANLIĞI OLARAK KORKMAYACAK SİNMEYECEĞİZ.
CHP TAVŞANLI İLÇE BAŞKANLIĞI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.