CHP STRATEJİ BELİRLEDİ

Siyaset Yayın: 24 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 24.10.2018 14:46:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4217 okunma
Google News

CHP STRATEJİ BELİRLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Tavşanlı yönetiminde strateji belirleme toplantısı gerçekleşti.

CHP Tavşanlı İlçe parti binasında milletvekilleri ile bir araya gelen parti yönetimi yerel seçimler öncesi strateji belirledi.

Parti binasında toplantı sonrası açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Fisun Aktakka Yıldız şunları söyledi,

" CHP Tavşanlı ilçesi olarak, yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Strateji belirleme ve istişare için İlçemize gelen Balıkesir Milletvekilimiz sayın Fikret Şahin ve Burdur Milletvekilimiz sayın Mehmet Göker ile yönetim kurulumuz, çok yararlı bir toplantı yaptık.

İlçemizi kalkındıracak, ülkemiz ve partimiz için en hayırlı olacak adayımızı çıkaracak ve iddialı bir şekilde belediye başkanlığı ve tabii belediye meclis üyeliklerine ortak olacağız.

 

Ülkemizde her şeyin kötüye gittiği bu dönemde, İlçemiz bazında olsun, halkımıza biraz nefes aldıracak bir yerel yönetim oluşturmak istiyoruz. CHP belediyeciliği tüm yurtta örnek oluşturuyor. Sosyal belediyeciliğin ne ve nasıl olduğunu, İlçe halkımıza göstermek istiyoruz. Siyasi görüşüne bakmadan fakirin yardım alabildiği, zenginin Can-ı yürekten yapılacak yardımlara katıldığı, temizliğin ön planda tutulduğu, dertlerin dinlendiği, dinlemekle kalınmayıp çözüme ulaştırıldığı bir yerel yönetim oluşturmak istiyoruz. Ve tüm bunları yapabilmek için halkımızdan yetki istiyoruz. Eskişehir'de, Aydın'da, İzmir'de gördükleriniz, duyduklarınız hayal değil. Aynı güzellikleri Tavşanlı halkı da yaşayabilir. Halkımızın vereceği güçle, aydınlık geleceğe hazırlanıyoruz.

Tüm hemşerilerimize saygılar, sevgiler ve hayırlı yönetimler diliyorum!"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.