CHP PM Üyesi Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm Açıklaması

CHP PM Üyesi Balıkesir Milletvekili Mehmet TÜM

Siyaset Yayın: 15 Nisan 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 15.04.2017 08:01:28
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4903 okunma
Google News

 

"16 Nisan da yapılacak Anayasa Referandumu kapsamında, Partim ve şahsım adına uzun ve yoğun bir çalışma programı yürütmekteyim. Bu kapsamda 10 Nisan 2017 günü Kütahya ilimizde ve bağlı ilçelerinde örgütümüzle birlikte HAYIR kampanyası çalışmaları yaptık. Domaniç İlçesi Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiğimiz sırada, Dernek Başkanı Koltuğunda oturan, Kütahya Milletvekili Sayın Vural Kavuncu’ya bir anlık göz yanılması ile oturduğu koltuğu da dikkate alarak, Sayın Muhtarım diye hitap ettim. Sayın Kavuncu’da kendini takdim ederek, duruma açıklık getirdi ve kendisi ile sıcak bir şekilde kucaklaşarak, demokratik bir yaklaşım sergiledik. Bu durum salonda bulunanlarca da alkışla karşılandı ve oradan ayrılarak çalışmalarımıza devam ettik.

Ülkenin önünde çok ciddi bir sorun varken, hiçbir haber değeri olmayan, bu konuyu manşetlere taşıyarak, bunu bir “memleket meselesi “haline dönüştürmek isteyenler iyi bilmelidirler ki bunda asla başarılı olamayacaklardır.

Ben Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm olarak, TBMM ‘ nin en devamlı Milletvekillerinden birisiyim. Bu itibarla da TBMM kürsüsünü her fırsatta kullanan bir Milletvekiliyim. Sayın Kavuncu TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı sıfatıyla, Genel Kurul dan doğal izinli sayılmakta ve ancak oylamalarda Genel Kurula gelmektedir. Ayrıca farklı partilere mensubuz ve özel bir dostluğumuzda yoktur. Bu bilgileri de dikkate alacak olursak, benim Sayın Kavuncu’yu görür görmez, tanımamam kadar doğal ne olabilir ki? Bununla birlikte Sayın Kavuncu’nun dışında tanımadığım bir çok AKP milletvekilinin olduğu da gerçektir. Milletvekilleri yasama çalışmalarına sadece parmak kaldırarak katılırlarsa nasıl tanıyabilirim ki?

Şimdi yaşanan bu insani olayı, bir eksik , bir gaf olarak sunan ve buradan medet uman, çevrelere sesleniyorum. “ Halk tabiri ile söylüyorum, buradan size ekmek çıkmaz. Bizi yaşamsal saydığımız, tarihi gündemimizden asla döndüremeyeceksiniz. Biz Hayır çalışmamıza ara vermeden devam edeceğiz. Mehmet Tüm CHP nin Balıkesir Milletvekilidir, Siyasi dili ise CHP’nin evrensel Sosyal demokrasi dilidir. Her defasında kin ve nefret söylemini ilke edinenler bilmelidir ki, biz sevgi , barış ve demokrasi diyerek halkımızla kucaklaşıyoruz”

Onlar varsın kendi nefretlerinde boğulsunlar.

Basınımıza ve Kamuoyumuza önemle duyurur HAYIRlı günler dilerim."

Mehmet TÜM

Balıkesir Milletvekili

CHP PM Üyesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.