CHP Milletvekili Adayı Basın İle Biraraya Geldi

CHP Milletvekili Adayı Basın İle Biraraya Geldi

Siyaset Yayın: 28 Ekim 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 28.10.2015 16:34:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3031 okunma
Google News

CHP Kütahya 2. Sıra Milletvekili Adayı Tavşanlılı Füsun Aktakka Yıldız basın ile Ayyıldız'da biraraya geldi.

Gazetecilere demeç veren Yıldız seçimleri ve gündeme dair konuları değerlendirdi.

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler çalışmalarına hız verdi. Tavşanlı CHP İlçe Teşkilatı ise şehir merkezi ve köylerde çalışmalarını sürdürüyor. Kütahya Milletvekili adayları ile çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten CHP’nin Kütahya Milletvekili 2. sıra adayı Tavşanlılı Füsun Aktakka Yıldız  şunları söyledi: “Seçim çalışmalarımızı gece yarılarına kadar sürdürmemiz Tavşanlı halkı tarafından büyük takdir topluyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan seçim çalışmalarımız eksiksiz bir şekilde hergün devam etmektedir. Başta Tavşanlı olmak üzere Kütahya ve ilçelerinde arkamıza aldığımız rüzgar herkesi daha da heyecanlandırıyor. Kütahya’nın tüm ilçe ve köylerini tek tek gezdik. Cumhuriyet Halk Partisi’nin neleri değiştireceğini bizzat herkese anlattık. Siyasi bilgi ve tecrübelerimizle kendimizi halkımıza ifade etmeye çalışarak CHP’nin ülkenin kurtuluşu için muhakkak iktidar olması gerektiğini anlatıyoruz ve oylarını istiyoruz. “ diyerek özellikle taşeron sistemin kaldırılması için partimiz olarak gereken neyse yapılacaktır.’ diyerek işçi sömürüsünün karşısında olduğunun altını çizdi. ‘İnsanların emekleri üzerinden zenginleşen patronlara ve kapitalist işbirlikçilere CHP iktidarında hakettikleri cevap verilecektir.’ dedi.
Tavşanlı’dan milletvekili adayı Füsun Aktakka Yıldız, Tavşanlı İlçe Başkanı Bülent Benli ve yönetim kurulu üyeleri Ayyıldız’da Basın ile sohbet buluşması düzenlediler. Burada başta Kütahya ve Tavşanlı olmak üzere Türkiye’deki sorunlar masaya yatırıldı ve çözümü konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Yıldız ayrıca Basın ve Medya’nın sorunlarını dinleyerek bunları ilgili yerlere taşıyacağını ve çözümü konusunda yardımcı olacağını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.