CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Siyaset Yayın: 23 Ağustos 2016 - Salı - Güncelleme: 23.08.2016 16:13:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4904 okunma
Google News

CHP TAVŞANLI İLÇE BAŞKANI FİSUN AKTAKKA YILDIZ TERÖRÜN BİR AN ÖNCE BİTİRİLMESİ VE EMEKLİLERIN DURUMUNA DEĞİNEREK KURBAN BAYRAMINDAN ÖNCE EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ VE PROMOSYON VERİLMESİNİ İSTEDİ   .

 

 FİSUN AKTAKKA YILDIZ konuşmasına Aziz Nesin’in bir şiirini okuyarak  

 Utanıyorum Şehidim,
Utanıyorum,
Yemekten,
İçmekten,
Senin annen ağlarken
Gülmekten Utanıyorum!
Sanma ki;
Unutuyor,
Unutturuyoruz.
Unutanları barındırmaktan utanıyorum.
SEN; vatan için bizim için şehit olurken,
Seni Görmezden Gelenlerden Utanıyorum.                                                            Son günlerde 4 ayrı bombalama olayı nedeni ile basın açıklamasına terörü lanetleyerek başladı ve “Öncelikle, terörü lanetliyorum, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, acılarını paylaşıyorum.”Van’da Elazığ’da Bingöl’de Gaziantep’te tüm terör ve canlı bomba saldırısında yaşamını yitiren yurttaşlarımızı rahmetle anarak yaralılara acil şifalar dileyen FİSUN AKTAKKA YILDIZ Terörle mücadele konusunda elimiz zayıf, elimiz güçsüz diye bir sorun olmamalı. Eliniz güçlü. Terörle mücadeleyi yapın ve Türkiye’yi bu beladan kurtarın. Biz elimizden gelen her türlü katkıyı yapmayı hazırız Terörü lanetlemek yetmiyor, terörü bitirmek gerekiyor. Terörü sonlandırmak gerekiyor." dedi. AKP hükümetini IŞİD’in ve PKK Türkiye yapılanması ve faaliyetlerini bir an önce ortaya çıkaracak Topyekün mücadeleye çağırıyoruz. Ayrıca, bu tür katliamların toplumda kanıksanmasına engel olmak son derece önemlidir. Dedi
CHP Tavşanlı İlçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız emeklilerin sorunlarını da dile getirerek şöyle konuştu:
“Emeklilerimiz için sosyal güvenlik, risklere karşı geleceği güvence altına alan sistemin adıdır. Ülkemizde 11 milyona yakın emekli vardır. Emekli aylıklarının hesaplanmasında bütünlük yoktur, aylıklar arasında farklılık mağduriyet yaratmaktadır. Önemli bir kesim açlık sınırı altında maaş almaktadır. Emekliler için Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında 2 bayram ikramiyesi sözümüz vardır. Hükümete de çağrımız Kurban Bayramı’nda emeklilere 1 ikramiye vermesidir. Emekliler kurban alamaz, hatta torununa bayram harçlığı veremez durumdadır. Emeklilerin sorununa çözüm getirilmesi yaşamlarını iyileştirecektir. Bu arada, promosyonlarla ilgili beklentileri devam etmektedir, bir an önce de bu konuda emeklilerin beklentisi sonuçlandırılmalı, emeklilerin daha iyi bir yaşama kavuşmaları için gerekli destek verilmelidir.”dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.