CHP İLÇE BAŞKANINDAN SERT AÇIKLAMA

CHP İLÇE BAŞKANINDAN SERT AÇIKLAMA

Siyaset Yayın: 26 Kasım 2015 - Perşembe - Güncelleme: 26.11.2015 11:13:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3038 okunma
Google News

 CHP İLÇE BAŞKANI ERDOĞAN;”ALINACAK İŞÇİLER BELLİYDİ MADEM YÜZLERCE GENÇ NEDEN ANKARA’YA GÖTÜRÜLDÜ?”

 

 

CHP Emet İlçe başkanı İsmail Erdoğan Ak parti Emet ilçe başkanı Naci Özcan’ın açıklamalarına istinaden bir açıklama yaparak;”Demek ki işe kimlerin alınacağı belliymiş, o zaman yüzlerce genç neden Ankara’ya götürüldü “dedi.

CHP Emet ilçe teşkilatı olarak Emetbor’a işçi alımında mülakatların Emet ilçesinde yapılması gerektiği yönünde açıklama yaptıklarını belriten başkan Erdoğan;         Sayın Naci Özcan’ın Gazi-emet gazetesine verdiği demeç ve videoları izledim. Başkan diyor ki 20 işçi alınacaktı, bunun 8’i Hisarcığa verildi.12 ‘si Emet’indi.Ve işini gördüğünü ifade ediyor.Aksi halde halkın kendisini işbilmezlikle suçlayacağını söylüyor. O halde kimlerin işe gireceğide belliymiş ki başkan oğlu ve damadını işe koyduğunu söylüyor. Şimdi bizde CHP Emet ilçe teşkilatı olarak soruyoruz. Madem kimlerin işe gireceği biliniyordu, 300’den fazla gencimizi neden Ankara’lara taşıdınız? Tek başına iktidar olmanın avantajından bahsediyor,bir mülakatı bile Emet’te yaptıramıyorsunuz? Sağdan soldan borç bulup yinede bir umut diye Ankara’ya giden gençlerimizin  umutlarının sömürülmesine neden izin verdiniz? Bunun vebalini kim ödeyecek?”dedi.

 Ak partinin her işçi alımında geçmişten bugüne gelen siyasi ahlak ve geleneği bozduğunu belirten Erdoğan;”İşçi alımlarında eskiden bu ilçede kim iktidar olursa olsun,diğer partilere sorar gariban işe alınacak üyeniz varmı diye sorulur,kontenjan ayrılırdı. Şimdi bu anlayış yok. “dedi.

 Başkan Özcan’ın bir yıllık icraatlarını değerlendirdiği açıklamarınıda eleştiren başkan Erdoğan şunları söyledi; “ Yollar diyorlar 10 yılda bir Emet Hisarcık arası yapıldı ki oda yarım yamalak.Mevcut hastaneyi doldurabilmiş gibi yeni hastane yeni doktorlardna bahsediyor başkan. Yahu,siz daha milleti burada tedavi ettiremiyor sağa sola ambulanslarla yolluyorsunuz. Halkı oyalıyorsunuz. Yatırımlar durdu. İşe alınacağız diye kimya okuyan gençler şimdi ne yapacak? Emet’te yatrımlar durduğu için göç devam edecektir” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.