CHP il ve İlçe Teşkilatlarının Sivil Toplum Örgütlerine Ziyaretleri Sürüyor

CHP il ve İlçe Teşkilatlarının Sivil Toplum Örgütlerine Ziyaretleri Sürüyor

Siyaset Yayın: 10 Şubat 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 10.02.2016 11:21:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2845 okunma
Google News

CHP il ve İlçe Teşkilatlarının Sivil Toplum Örgütlerine Ziyaretleri Sürüyor 

“Bu ziyaretler ile partimizde birlik ve beraberlik ışığının, hep birlikte aynı amaca yönetmenin işaretidir.”

CHP il ve İlçe Örgütlerinin Sivil Toplum Öğürlerine yaptığı Ziyaretleri Sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 2.ci kez seçilen İl Başkan DR. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ,  Merkez İlçe Ali KARKAÇ, İl Sekreteri ve İl Bakan Yardımcıları Halil KÖSE ve Tamer YENİKAYA ilimizdeki bazı Sivil Toplum Örgütleri ve diğer kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyorlar.
 Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ ve ekibi son olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Malül Gazi A. Asım Okat, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Togan, Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları Ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı mız Süleyman Güdücü ve Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Birol Babanoğlu’nu ziyaret ettiler. 
CHP  yönetimi ilk olarak Hacı Bektaş-ı Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Togan’ı dernek binasında ziyaret etti.  CHP İl Başkanı Dr. Zeliha AKSAZ ŞAHBAZ burada yaptığı konuşmasın da “Parti olarak biz ülkenin çok güç koşullarda olduğunun bilinci içinde ülkeyi karmaşa ortamından çıkaracak tek partinin CHP olduğunu savunuyoruz. Bu nedenle halka inmek onlarla sıcak temas kurarak, vahim durumu anlatmakla görevliyiz. Bunda da kararlıyız ve temaslarımızı, tanıtımlarımızı köy ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları yönetim ve üyelerini ziyaret ederek gerçekleştirmekteyiz.  Bu günde Hacı Bektaş-ı Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Niyazi Togan’ı ziyaret ederek, bir arada olduk. CHP artık tabana yayılan, onlarla bir arada olan anlayışla hareket edecektir.” Dedi. 
Daha sonra sırası ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Malül Gazi A. Asım Okat, Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları Ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Güdücü ve 
Kütahya Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Birol Babanoğlu’nu ziyaret eden Başkan ŞAHBAZ ve ekibi,   “Bu ziyaretler ile partimizde birlik ve beraberlik ışığının, hep birlikte aynı amaca yönetmenin işaretidir. Böylece özellikle kırsal kesimdeki vatandaşlarımıza ulaşmak, onların sorunlarını dile getirmek, çözümler aramak için hep birlikte hareket edeceğiz. CHP İl ve ilçe yönetimleri olarak bunun mücadelesini vermekteyiz.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.