Cezaevinden Yıldırım’a ziyaret

Gündem Yayın: 16 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 16.04.2019 16:06:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1960 okunma
Google News
Cezaevinden Yıldırım’a ziyaret
 
Kütahya E Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumunda İnfaz Koruma memuru olarak görev yapan Efraim Yıldırım’ın İl Hakem Kurulu Başkanlığına atanmasından sonra Kütahya Cumhuriyet Savcısı Semih Hamedi, Kurum Müdürü Kasım Demiralp ve beraberindeki personelle Kütahya İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şubesini ziyaret etti. 
 
Kütahya Cumhuriyet Savcısı Semih Hamedi “ Futbol hakemlerimiz Türkiye’de gerçekten yapılması zor bir görevi üstleniyorlar. Binlerce taraftarın önünde yoğun baskı altında bu görevi icra ediyorlar.  Hakemlerimizin müsabaka sırasında dinlenme şansları hiç yok ve her pozisyonu dikkatlice takip edip doğru kararı veriyorlar. Bu açıdan Kütahya Ceza İnfaz Kurumumuzda görevli Efraim Yıldırım’ın bu zorlu meslekte İl Hakem Kurulu Başkanlığını üstlenmesi bizleri mutlu etmekte ve gururlandırmaktadır. Kütahya hakemliği için de inşallah hayırlı olur’ dedi.  Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Efraim Yıldırım da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Bir hakem maçlarda ortalama 11 kilometre koşuyor. Bu mesafeyi takımlarda bir yada iki futbolcu koşuyor. Koşmasının yanı sıra karar mekanizmasını da doğru çalıştırmak zorunda. Kütahya hakemliği olarak kararlı ve doğru şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, klasman hakem sayımızı günden güne arttırıyoruz" dedi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz de “Kulüplerimiz, futbolcularımız ve hakemlerimiz ile Kütahyamızda çok sayıda karşılaşmaya çıkıyoruz, alnımızın akıyla Kütahya ilimize organizasyonlar getirerek başarıyla sonuçlandırıyoruz. Kütahya Hakemliği ve futbolumuzun güçlenmesi için bütün çalışmaları yapıyoruz’ dedi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet İlhan Aydın da “Bütün hedefimiz süper ligde maç yönetecek  çok sayıda Kütahyalı hakemleri çıkarmayı istiyoruz. Bunun için derneğimiz bütün çalışmalarını başarı üzerine kurmuş durumdayız” dedi. 
  
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.