Çevre Yolu’nda Çiçeklendirme Çalışmaları

Çevre Yolu’nda Çiçeklendirme Çalışmaları

Gündem Yayın: 02 Haziran 2015 - Salı - Güncelleme: 02.06.2015 17:09:28
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
3208 okunma
Google News

Çevre Yolu’nda Çiçeklendirme Çalışmaları

 

Tavşanlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılı yaz çalışmalarına başladı. İlçenin diğer şehirlerden gelen misafirlerini karşılayan çevre yolunda çiçeklendirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Şehrin giriş ve çıkışlarında başlatılan çalışmalarla ana cadde ve sokakları bahar çiçekleri süsledi. Belediyeye ait seralarda yetiştirilen çiçekleri kullanan ekiplerin yaz boyunca bu tür süsleme işlerinin devam edeceği bildirildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Tavşanlı’mıza gelen misafirlerimiz refüjlerimizi gördüklerinde iyi bir izlenimle ayrılacak. Buradaki çalışmalarımıza paralel olarak ana cadde ve bulvarlarda da mevsimlik çiçeklerimizle süsleme yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan yeşil ortamı korumalarını istiyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.