ÇEVRE YOLU'NA TAVŞANLI'YI ANLATAN 3 ANIT

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 03.08.2016 19:00:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
8815 okunma
Google News

ÇEVRE YOLU'NA TAVŞANLI'YI ANLATAN 3 ANIT


ŞEHİRLERİN YAPISI HAKKINDA VATANDAŞLARA İLK İZLENİMİ VEREN ÇEVRE YOLU ÜZERİNDE TAVŞANLI BELEDİYESİ ÖNEMLİ BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR. KÜTAHYA BALIKESİR YOLUNDA ÇUKURKÖY İSTİKAMETİNDEN MOYMUL ÇIKIŞINA KADAR 3 AYRI NOKTADA İLÇEMİZİ TANITAN 3 ANITIN MONTAJINA BAŞLANDI.
Tavşanlı Belediyesi şehrin silüetini güzelleştirecek 3 anıtın montajına başladı. Kütahya istikametinden Çukurköy girişinde leblebi anıtı, Ada Mesireliği alanına termal ve Moymul çıkışında Balıkesir yoluna Osmanlı tuğrasından oluşan anıtın montaj çalışmaları Cuma gününe kadar tamamlanacak.
Yeni hafta ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler peyzaj çalışmasına start verirken, Elektrik Servisi de aydınlatma konusunda proje hazırlayacak. 
Anıtların montajı esnasında özellikle Almanya, Belçika ve Fransa'dan memleketlerine tatil için gelen gurbetçiler çalışmaları yakından takip ederek Tavşanlı Belediyesi'nin ilçe merkezinde yürüttüğü çalışmaların kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Gurbetçilerimiz ilçenin çehresini değiştiren büyük projelerden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.