Cevizdere İlkokulu Yıkımı Başladı

Cevizdere İlkokulu Yıkımı Başladı

Eğitim Yayın: 28 Mayıs 2015 - Perşembe - Güncelleme: 28.05.2015 19:09:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2963 okunma
Google News

Cevizdere İlkokulu Yıkımı Başladı

Ercan KOLKU / EMET

Adını Kurtuluş Savaşı´nda 24 Nisan 1922 tarihinde Günlüce Kasabası yolundaki Cevizdere Mevkii´nde Kahraman Emetlilerin meydana getirdiği milis kuvvetlerinin Yunan müfrezesini bozguna uğrattığı Cevizderesin’den alan ´Cevizdere Şehitleri İlkokulu yıkımına başlandı.
Daha önce Pamukkale üniversitesinden gelen teknik ekipçe, depreme uygun bulunmayan okul için yeniden yapılması planlanmıştı. Cevizderede öğrenim gören çocuklar eğitimlerini 3 Eylül ilkokulunda sürdürürken okulun yıkımına da başlandı.
Okul arsasında yeni bir ilköğretim okulu yapılması için Milli Eğitim müdürlüğü nezdinde gerekli resmi yazışmalar yapılmıştı. Yıkım işleminin ardından bu bölgemiz için gerekli olan yeni okul yapımının da en kısa sürede başlaması bu semt sakinlerinin ortak beklentileri arasında.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.