Çetinbaş - Erken seçime hazırız

Siyaset Yayın: 05 Temmuz 2018 - Perşembe - Güncelleme: 05.07.2018 14:24:01
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
5128 okunma
Google News

Ali Çetinbaş " Erken seçime hazırız" 

Tuna İşleyen 
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Ak Parti teşkilatlarının teşekkür toplantısı gerçekleşti. 
Tavşanlı Bimpaş Düğün Salonunda gerçekleşen yemekli toplantıya Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, ilçe başkanı Nejat Tülek, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, parti yönetimi ve kademeler ile sandık görevlileri katıldı. 
Toplantıda Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek açılış konuşması yaptı. 


Tülek, konuşmasında "24 Haziran Seçimlerinde göstermiş olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi. 
Konuşmasına devam eden başkan Tülek şunları söyledi, " Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi 24 Haziran seçim sürecinde uzun ve yorucu bir dönem geçirdik. Bu dönemde ilçe teşkilatımızı yalnız bırakmayarak bizimle bu seçim sürecinde hepiniz bizimle beraber oldunuz. Sizlere tabi ki bir yemek bir teşekkür azdır ama en azından sizlere vefamızı teşekkürümüzü yerine getirelim istedik. 2001 yılında kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunlukların çığlığı olarak yola çıkan Ak Parti arada 16 yıllık iktidar döneminde büyük sıkıntılar ile karşılaştı. Bu sıkıntıları rabbimin izni ile sizlerin gayreti ile hepsini bertaraf etmiş olduk. Bugüne kadar yapmış olduğumuz 13 seçimin 13'ünde de birinci parti ve açık ara ile çıktık. Bu partiyi sizler büyüttünüz, bu parti milletin ta kendisidir. Zaman zaman kırgınlıklar küskünlükler olmuş olabilir. Bizler bir aileyiz. Dolayısıyla bugüne kadar göstermiş olduğunuz hassasiyet ve gayret nedeniyle ilçe teşkilatımız olarak sonsuz teşekkür ediyorum" 
24 Haziran akşamı Tavşanlı'nın büyük sevinç gösterisi yaptığını ve bunu elde edilen başarı ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Nejat Tülek, " Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini geride bıraktık. Bu seçimler çok zor değildi. Çünkü bu seçimlerde bir orkestra şefi vardı. Bir teknik direktörü vardı. Bu biz değildik. Bu teknik direktör ülkenin büyük lideri Dünya lideri adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan teknik direktörümüzdü. Bu seçimlerde çok zorlandığımızı hmiyorum. Ancak önümüzde 14. seçim olasılığı doğdu. Yerel seçimlerin erkene alınma durumu var. Bu seçimde teknik direktörümüz, orkestra şefimiz bu geminin kaptanı bizler olacağız arkadaşlar. Yerel seçimler genel seçimlere benzemez. Dolayısıyla biz bu büyük gemiyi bir limandan diğer limana götürmek bizlere düşüyor." 
Ak Parti il başkanı Ali Çetinbaş ise yaptığı konuşmada her zaman seçimlere hazır olduklarını belirtti ve " Oylarımız zayi olmasın, emeğimiz hiçe sayılmasın diye sandıkta bekleyen tüm kardeşlerimizi saygı ile selamlıyorum. Sandıkta onları durmadan içlerini dertli kılıp bekleten nedir? Bu salonda sizleri ve bizleri burada biraraya getiren nedir diye düşündüm. Bugüne kadar istikametinin dosdoğru olduğunu güvendiğimiz genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğumuz sevgi ve muhabbettir. Cenabı Allah bizleri birbirimize mahcup etmesin. Allah aşkına, bir bakın CHP'ye ne olur Muharrem İnce geçerse. Aynı işin laciverti olur birşey değişmez. Mutluyum dedim ya fitne yok, dedikodu yok, ayak kaydırmaca yok, kol kola girip meseleye sahip çıkma var.   Kıymetli başkanım erken seçimden bahsetti. Bize fark etmez. Açıkçası fark etmez. Bu akşam Ak Parti genel merkezinden arasalar, deseler ki 'Tavşanlı ne zaman hazır olur?' Derim ki yarın sabah hazır olur." diyerek Balıköy Beldesini de hedef göstererek oranın alınmasını işaret etti. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.