Çeşmeler, Orman Bölge Müdürlüğü Tarafından Onarılıyor

Gündem Yayın: 11 Ocak 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 11.01.2017 16:12:16
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2758 okunma
Google News

Kütahya'da, karayolları ve köy yolları üzerinde bulunan bakımsız çeşmeler, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından onarılıyor.

Kütahya'nın kültüründe ve tarihinde önemli bir yere sahip olan çeşmeler; Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından onarılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Domaniç, Emet ve Simav'daki üç çeşmenin ardından; Emet ve Kütahya'da 3'er; Gediz, Simav ve Tavşanlı'da 2'şer olmak üzere toplam 12 çeşmenin daha onarımı tamamlanarak toplam 15 adet çeşme vatandaşların su ihtiyacını karşılamak üzere hizmete sunuldu.

Modernize edilerek vatandaşın hizmetine sunulmak üzere bakım ve onarım çalışmaları yapılan çeşmelerin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, "Ormanlarımızda onarımı yapılan çeşmeler tertemiz ve yenilenmiş halleri ile vatandaşlarımız tarafından da memnuniyetle karşılandı. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum, Vatandaşlarımıza hayırlı olsun, çeşmelerimiz yıllara meydan okusun" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.