Cengiz "Her İki takım da üst liglerde görmek istiyoruz"

Spor Yayın: 25 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 25.12.2019 09:51:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2042 okunma
Google News

Merkezde mücadele eden Amatör Spor Kulüplerinin Başkan ve yöneticileri Belediye Kütahya Spor kulüp Başkanı Cahit Özel ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı ile bir araya geldi.

Belediye sosyal tesislerinde yapılan toplantıda amatörlerin sorunları masaya yatırıldı.
Belediye Kütahya spor kulüp başkanı Cahit Özel “Ben de amatör bir kulübün başkanıyım sizin içinizden biriyim , el birliği ile Belediye Kütahya sporumuzu üst lig lere taşıyalım sizin desteğiniz bizim için çok önemli “dedi
Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı da konuşmasında “sporun içinden gelen bir kardeşiniz olarak 9 Temmuz'da devraldığımız takımımıza Kütahya spor ismini 66 ruhunu Belediye ismini de belediyenin daha kolay kaynak sağlaması için birleştirerek Belediye Kütahya spor olarak yola devam ediyoruz. Belediye başkanımızın en önemli vizyon projelerinden birisi de Kütahya sporumuzu üst lig lere taşımaktı. Şimdilik kimseden destek almadan takımımızı hedefine doğru götürüyoruz ,sizlerin desteğiyle daha iyi duruma getireceğiz”dedi.


Federasyon Başkanı  Murat Cengiz de konuşmasında “ Biz amatörler olarak 5 profesyonel takımın bulunduğu bir il olan Kütahyamızın hiç profesyonel takımı olmamasını kabullenemiyoruz Belediye Kütahya spor ve Tavşanlı Linyit sporun bir an önce üst liglere çıkmasını arzu ediyoruz. Bunun için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.
Samimi bir ortamda geçen toplantı sonrası bütün başkanlar hep birlikte Kütahyamızın kanaat önderlerine ziyaret kararı aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.