CEMİYET'TEN BAŞKAN SARAÇOĞLU'NA TEBRİK ZİYARETİ

CEMİYET'TEN BAŞKAN SARAÇOĞLU'NA TEBRİK ZİYARETİ

Gündem Yayın: 24 Nisan 2014 - Perşembe - Güncelleme: 24.04.2014 11:57:06
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
2696 okunma
Google News

      Gazeteciler CemiyetiBaşkan İhsan Tunçoğlu ve basın mensupları, Belediye başkanı Kamil Saraçoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

      Cemiyet Yönetim ve Danışma Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan İhsan Tunçoğlu, "Biz basın mensupları olarak daima objektif habercilik yapmaya çaba gösteriyoruz.Eleştirilerimiz yıkıcı değil daima yapıcı ve yol göstericidir. Anadolu'da gazetecilik yapmak tamamen memleket sevgisi ve hizmete dayalıdır.Gazete çalışanları gibi gazete sahipleri de aynı gayret ve çalışma içindedir.Kütahya ve ilçelerinde güçlü bir mahalli basına sahibiz.Ancak daha verimli hizmetler bekleniyorsa mutlaka kamu, özel sektör ve halkımız tarafından ilan, reklam ve abone olmak suretiyle mutlaka desteklenmelidir” diye konuştu.
 Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da, tebrik ziyaretinden dolayı basın mensuplarına teşekkür ederek, "Basın bizim için çok değerlidir. Belediyede basın bürosunun olmadığını öğrendim. Belediyede, basın mensuplarının oturup haberlerini yazabileceği, çaylarını için fikir alış verişinde bulunacağı bir basın bürosu oluşturacağız" diye konuştu.

 KAMİL SARAÇOĞLU, RAKİPLERİNDEN RAKİP ADAYLARDA 'TEBRİK' BEKLİYOR
 - Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, yerel seçimlerdeki rakiplerinin kendisini tebrik etmesini beklediğini kaydetti.
Belediye Başkanlığı'nın hizmet makamı olduğunu dile getiren Saraçoğlu, "30 Mart'ta halkımızın yüzde 49'unun oyunu alarak belediye başkanı seçildim.Günlerdir kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile halkımız bana tebrik ziyaretinde bulunuyor.Partilerin yöneticileri bizzat belediyeye gelerek beni tebrik ettiler. MHP ve Saadet Partisi il başkanları bizzat gelerek, tebrik edip başarılar dilediler. Ama şimdiye kadar seçimlerdeki rakiplerim beni ne telefon ederek, ne de bizzat gelerek tebrik etmedi.Bir ara düşündüm 'acaba ben mi onları arasam' diye. Bunun normal olmayacağını düşünerek aramadım" ifadelerini kullandı.
30 Mart Yerel Seçimleri'nde MHP'den Alim Işık, CHP'den Nuran Altunseven, Saadet Partisi'nden İsmail Tunca ve Büyük Birlik Partisi'ndan Mustafa Münir Hürata, AK Parti'liBelediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun rakipleri olmuştu.


   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.