Cemiyetten Saraçoğlu ve Yılmaz’a ziyaret

Gündem Yayın: 22 Şubat 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 22.02.2017 11:29:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4767 okunma
Google News

Cemiyetten Saraçoğlu ve Yılmaz’a ziyaret
Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına gelen Erkan Sağlam ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’ı makamlarında ziyaret etti.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetimini tebrik eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Belediye olarak Kütahya’ya en iyi şekilde hizmet etmek için gayret ettiklerini belirten Saraçoğlu, “Göreve geldiğimizden bu yana hep dedik ki Kütahya’yı hep birlikte yönetelim. Sivil toplum kuruluşlarımız, mahalle muhtarlarımız ve Kütahya için projesi olan herkesi dinlemeye öze gösteriyoruz. Biz bunları yaparken ilimizde görev yapan gazetecilerimize de ihtiyaç duyuyoruz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı vatandaşımıza anlatmak yerel basınımızın yapacağı bir çalışma. Hem bu anlamda hem de yaptıkları önemli görevler anlamında bir sivil toplum kuruluşu olarak Gazeteciler Cemiyetini önemsiyorum. Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah birlik içerisinde Kütahya’ya hizmet edeceğiz. Bu konuda Kütahya paydasında buluşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Cemiyet Yönetim Kurulu üyeleri Saraçoğlu’nun ardından İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz’ı ziyaret etti. Yılmaz da Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimini tebrik ederek destek olunması gereken yerlerde basına her zaman destek olabileceklerini söyleyerek Sağlam ve ekibine başarılar diledi.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam da gazeteciler olarak birlikteliğin sağlanması ile gerek il ve ilçelerdeki gazetelerin sorunlarını gerekse Kütahya’nın sorunlarını daha akılcı yollarla çözülebileceğini kaydederek Kütahya Gazeteciler Cemiyeti olarak kamu kurum ve kuruluşları ile Kütahya yararına birçok projede ortak çalışabileceklerini dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.