CEMİYET’TEN KUTSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 03.05.2018 13:57:05
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
2336 okunma
Google News

CEMİYET’TEN KUTSO’YA
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kurulu, Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İsmet Özotraç ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. KUTSO Binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Erkan Sağlam’a, Semra Tozaraydın, Ramazan Aydemir, Aslıhan Mercan, Ahmet Emre Özevren ve Ramazan Doğan eşlik etti. KUTSO Meclis Başkanlığına seçilen Nafi Güral’dan görevi devraldıklarını söyleyen İsmet Özotraç, “Görevimizi layıkıyla yerine getirmek ve çalışmak üzere vazifeyi devraldık. Başkanımızla yer değiştirdik. Organlarımız da bu teveccühü gösterdiler. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber bu teveccühü yerine getirmeye çalışacağız. Bütün yönetim kurulumuzun vazifeleri birbirinden değerli. Güzel günler göreceğimizi umut ediyoruz. Hep beraber güzel başarılar elde edeceğimize inanıyoruz” dedi. 
‘ŞEHRİMİZE VE ÜLKEMİZE 
HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ’
Kütahya’ya hizmet görevinin kendilerine verildiğini ifade eden KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, “Bu seçimlerimiz başta Sayın Başkanımız Nafi Güral olmak üzere, 23 yıldır konulan prensipler, çalışma, hoşgörü, gayret, tevazu, çalışkanlık, ötekileştirmeme, disiplin ve ortak hareket etme kültürünün yerleştirilmesi ile odamız kurumsal yapıya kavuşmuştur. Bunun neticesinde, oda seçimlerimiz, bazı oda seçimlerindeki yaşanan olumsuzlukların aksine, üyelerimizin sağduyusu ile huzur ve güven içinde, sağlık bir seçim dönemi olarak geçmiştir. Bu seçim sonunda başkanımızın ve üyelerimizi teveccühü ile organlarımıza ve yönetimimize altın tepside sunulmuş bir hizmet etme armağanıdır. Sayın meclis Başkanımız Nafi Güral, Meclisimiz ve Meslek Komitelerimizle beraber konulan prensipler ile kurumsallaşmadan taviz vermeden, günün şartları ve dünya gelişmelerine göre yenilikleri üstünü koyarak, üyelerimize, şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 
‘KÜTAHYA BİRLİK OLARAK
BAŞARIYA ULAŞACAK’
Kütahya’nın gelişmesi anlamında başlanılan ancak yarım kalan bazı işlerin olduğunu söyleyen Özotraç, yeni yönetimiyle birlikte belirledikleri hedefler doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Sayın Nafi Güral Başkanımız ile meclisimiz ve meslek komitelerimizle beraber; Sayın Valimizin başkanlığında Zafer OSB yönetimi ile beraber, OSB’yi, genellikle yüksek katma değeri olan otomobil ve otomobil yan sanayine, savunma sanayine ağırlık vererek doldurmak, serbest bölgenin kurulması ve neticelenmesi için azami gayreti göstermek, TOBB Teknoloji Fakültesi ve Yüksekokulunu ilimize kazandırmak, Zafer Havalimanını, başta Trabzon, Erzurum, Van, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Hatay illerine karşılıklı haftada bir sefer yapılması, yurt dışı seferlerinin artırılması, kargo taşımacılığının gerçekleşmesi için komşu vilayetlerle işbirliği yaparak gerçekleştirmek için çalışmak, İlimizde otomotiv çalıştayı gerçekleştirmek, lojistik çalışmalarını tekrar canlandırmak ve şehrimizin UNESCO kimliğini kazanması ile diğer paydaşlarla birlikte gelişmesi için çalışmak, bnunla birlikte var olan ve yozlaşmış olan şehir kültürünü tekrar kazanmak için paydaşlarımızla birlikte, halkımızla birlikte gayret sarf edeceğiz. Kütahya birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak bunu başaracaktır” dedi. 

 


‘KÜTAHYA DAHA İYİ YERLERE GELECEKTİR’

KUTSO’nun kurumsal yapısına vurgu yapan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam da, “Sayın Başkanımız Nafi Güral Bey’in 23 yıllık bir başkanlığı oldu. Sizlerde o ekipteydiniz. O deneyim ve tecrübeyle Ticaret ve Sanayi Odasının daha iyi yerlere geleceğine inancımız tam. KUTSO basına çok önem verdi.  6. kuvvet olarak bizi gördünüz. Bizlere bu konuda sahip çıktığınız için de çok teşekkür ediyoruz. Ticaret ve Sanayi Odasının Kütahya’nın önünü açma ve gelişmesi konusundaki faaliyetlerini memnuniyetle takip ediyoruz. Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz ve üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.