ÇEMBERİMDE GÜL OYA

Gündem Yayın: 21 Nisan 2017 - Cuma - Güncelleme: 21.04.2017 13:39:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3599 okunma
Google News

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünce hazırlanan e - Twinning Projesi kapsamında Kütahya Merkez Ortaokulu işbirliğinde 81 ilden okulların katılımıyla düzenlenen Çemberimde Gül Oya Sergisi’nin 74.’sü Kütahya’da açıldı.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kaybolmaya yüz tutan kültürel değerlerin tanıtılması amacıyla 81 ilden el işleri, mani, yöresel yemek tarifleri, işlemelerden oluşan sergi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonunda beğeniye sunuldu.

Açılış törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, Vali Yardımcısı Arif Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Sergiyi gezen Vali Ahmet Hamdi Nayir, stantlarda tanıtım yapan öğrencilerden bilgiler aldı.

Ulusal bir kültür projesi olan Çemberimde Gül Oya ile kültürler arası etkileşimi, henüz kaybolmamış kültürel değerlere sahip çıkmayı, 81 il, 81 okul, öğrenciler ve öğretmenler arasında birlik-dostluk paylaşımı amaçlandığı bildirildi. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.