Çarşamba Köyünde Modernize Edilen Sağlık Evi Hizmete Açıldı

Gündem Yayın: 23 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 23.03.2018 15:14:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2128 okunma
Google News

Domaniç'e bağlı Çarşamba köyünde bulunan sağlık evinin eski ve yetersiz olması nedeniyle, modernize edilen sağlık evi hizmete açıldı.

Çarşamba köyünde bulunan sağlık evinin eski ve yetersiz olması nedeniyle ilçe Kaymakamlığı ve İlçe esnaflarından Sinan Uysal tarafından tadilatı yaptırılarak modernize edilen sağlık evi hizmete açıldı.
Açılışı, Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ve eski Başhekim Ayşe Karalar Baran gerçekleştirdi.

Yoğun ilgi gören açılışta Kaymakamı Tufan Bağır Gilan şunları söyledi:
“Yaşlılarımız 2. katta bulunan sağlık evine çıkarken zorluk yaşıyorlardı. Kışın kayganlaşan zemin merdivenlerin kullanımı zorlaştırıyordu. İnşallah bundan sonra daha rahat edecekler. Burası Hayme Ana’ya yakışan bir yer oldu. Bundan sonra yapılan sağlık evlerine örnek olacaktır.” dedi.

Ayrıca Kaymakam Gilan, Çarşamba Köyü Sağlık Evi yenilenmesi çalışmalarına katkı veren ilçe esnaflarından Sinan Uysal’a teşekkür belgesi takdim etti.

Açılış Programına, Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı Ali Çelik, İlçe Emniyet Amiri Fatih Karabal, eski Başhekim Ayşe Karalar Baran, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.