ÇARE ve Belediye’den Halep’e

Gündem Yayın: 20 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 20.12.2016 16:25:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4565 okunma
Google News

ÇARE ve Belediye’den Halep’e 

Tuna İşleyen

 

Suriye’nin Halep şehrinde bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere Tavşanlı Belediyesi ve Çare Yardımlaşma Derneği işbirliği ile organize edilen yardım kampanyası sonucu toplanan 2 Tır dolusu yardım malzemesi düzenlenen törenle Halep’e ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.  
  Düzenlenen törende bir konuşma yapan Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay; “  Belediyemiz, halkımız ve Çare Derneği olarak kısa bir sürede topladığımız yardımları iki tır olarak hazırlamış bulunuyoruz.  Tırlarımızın içerisinde un ve battaniye vardır. Cumhurbaşkanımızın verdiği direktifler doğrultusunda Tavşanlı halkımız ve Tavşanlı Belediyesi derneklerle beraber sıkı bir çalışma yaparak bu hizmete örnek olmuşlardır ve önder olmuşlardır. Hepinizin bildiği Tavşanlı İlçesi ve Tavşanlı Belediyesi her zaman mazlumların yanında olmuştur”
Halep'e gidecek olan tırlar için düzenlenen törene Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay, Çare Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tavşanlı Temsilcisi Recep Bilge, ilçe müftüsü Mecit Amil ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Daha sonra ilçe müftüsü Mecit Amil tarafından yapılan duanın ardından Halep için toplanan un ve battaniye malzemelerinin yüklü olduğu tırlar Kilis'e gitmek üzere yola çıktı.
Çare Derneği Tavşanlı Temsilcisi Recep Bilge, " İlk filomuz İstanbul'dan 10 tır ile yola çıktı, Tavşanlı'dan da 2 tırın katılımı ile Kilis ilinde bulaşacaklar ve Suriye'ye geçecekler. Ben de bu yardımların orada ulaştırılmasında yanlarında bulunacağım" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.