Çare Derneği, Kurban hisselerini almaya başladı!

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.07.2020 12:49:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1746 okunma
Google News

Çare Derneği, Kurban hisselerini almaya başladı

GÖRÜNTÜLÜ 

 

 

 

Çare Derneği Kütahya Temsilcisi Rıza Onuk, Çare Derneği’nin bu yıl belirlenen bir hisse bedelinin yurt içi 1100, yurt dışı 580 lira olduğunu dile getirdi. "Bu yıl da Allah izin verirse Tavşanlı ve Kütahya’dan topladığımız kurban hisselerini yurt dışında ihtiyaç sahibi mazlum kardeşlerimize ulaştıracağız.” dedi.

 

Rıza Onuk, “Geçtiğimiz Ramazan ayında, Çare Derneği Tavşanlı Temsilciliği olarak ‘’Biz Bize Çare’yiz Türkiye” kampanyasını gerçekleştirdik. Tavşanlı Kaymakamlığımızla birlikte pandemi sürecinde işsiz kalan ve yardıma muhtaç ailelere 250 koli gıda yardımı dağıtımını yaptık.” dedi ve sözlerini şöyle tamamladı: “Ayrıca Bursa’nın Harmancık ilçesinde de 45 adet yardım kolisini ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

Onuk, Çare Derneği’nin "Bu Kurban Kardeşinle Ol" sloganıyla yürüttüğü vekâlet yoluyla kurban kesim kampanyasının 2020 yılında pandemiye rağmen hız kesmeden devam etmesi için çalıştıklarını dile getirdi. Onuk: “Her sene onlarca ülkede kurban kestik, bu yıl seyahat kısıtlamaları belirsiz olduğu için 14 ülkede olma kararı aldı derneğimiz” dedi.

 

Kurban Bayramı için gerekli hazırlıklarını tamamlandığını ifade eden Onuk, gerek Türkiye’de gerekse Afrika’da yardıma muhtaç ailelere kurban götürmek için heyecanla çalıştıklarını dile getirdi.

 

Rıza Onuk, Kütahya ve Tavşanlıların kurban vekaletlerinin "care.org.tr" web sitesinin “Online Bağış” kısmından ya da yine web sitemizde bulunan banka hesaplarına havale yoluyla yapılabileceğini dile getirdi. Derneğin +90(212)4710808 numaralı çağrı merkezinden de vekâletle kurban kesimi konusunda bilgi alınabildiğini kaydetti

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.