Çardaklı Mahallesine AK Parti Heyetinden Ziyaret

Gündem Yayın: 01 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.03.2021 12:17:39
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1580 okunma
Google News

AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve AK Parti Yönetim Kurulu heyet halinde Çardaklı Mahallesine sürpriz ziyarette bulundu.
Ak Parti heyeti, ilk olarak cami çıkışı cemaatle hasbihal etti. Ziyaret kapsamında Çardaklı okuluna giden heyet okulun ihtiyaçları olup olmadığı konusunda istişarede bulundu. AK Parti İlçe teşkilatı ve ilçe başkanlığı olarak okul ile ilgili her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. 

 

 


Aynı zamanda mahalledeki doğalgaz çalışmaları hakkında yerinde incelemelerde bulunan partililer sonrasında Çardaklı muhtarlığına giderek halkın  genel istek ve talepleri konusunda bilgiler aldılar.
Çardaklı Spor Kulübü başkanı Serkan Dönmez'in de aralarında bulunduğu toplantıda ihtiyaçlar ile ilgili istişarede bulunuldu. Çardaklı Mahallesi Muhtarı da Hasan Hüseyin Sevimli bu ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirdi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.