Canımıza Can Olan Annelerimiz

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2017 18:17:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4078 okunma
Google News


Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü her sene Mayıs ayında kutlanan Anneler günü dolayısı ile bayan personelini unutmadı.
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Anneler Günü nedeni ile düzenlenen etkinlik Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. 
Dün, bugün, yarın… Hayatımızın her döneminde şefkati ve sınırsız sevgisi ile hayatımızdaki en önemli rolü üstlenen annelerimizin günü, tüm anneler için büyük anlam taşıyor. Heyecanla beklenen ve evlatlarının sürprizleri ile mutlu olan anneler günü için, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü anne olan ya da anne adayı olan tüm bayan personelini bir araya getirdi.  
Anneler gününe daha fazla anlam katmak isteyen Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım; Bölge Müdürlüğünde görev yapan tüm bayanları bir araya getirdi ve kendilerine çiçek takdim etti. Bölge Müdürü Adnan Kayım anneler günü dolayısı ile yaptığı kısa konuşmada; “ Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir merhamet ve kabullenişle bizleri seven annelerimizin ve siz değerli bayan personelimizin anneler gününü kutluyorum. Annelerin bir gün değil, her gün baş tacı edilmesi gerekir, hayat boyu ne yaparsak yapalım, her zaman bizi olduğumuz gibi kabul eden annelerimiz bizler için en kutsal varlık. Bizim Peygamberimiz “Cennet anaların ayakları altındadır” diyerek; annelerimize verilebilecek en büyük değeri vermiştir. Hayatımızın her anında; annelerimizi hatırlamalı, onların gönlünü hoş tutmalıyız” dedi.
Anneler günü nedeni ile yapılan küçük kutlamaya Kütahya Orman Bölge Müdürü Adnan Kayım, Kütahya Orman  İşletme Müdürü Serkan Karakurt, Kütahya Orman İşletme Şefi Mustafa Doğan ve Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde görevli personel ve stajyer öğrenci bayanlar katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.