Çamlıcasporun başarılı oyuncusu amatör milli takımda

Spor Yayın: 09 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 09.05.2018 10:32:07
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
3585 okunma
Google News

Çamlıcasporun başarılı oyuncusu amatör milli takımda....
2017-2018 Kütahya süper amatör ligini ilk sırada tamamlayarak şampiyon olup bölgesel amatör lige yükselen kütahya çamlıcasporun başarılı sol kanat oyuncusu sefa cantürk amatör milli takıma seçildi. Diğer amatör milli takım futbolcuları ile erzurumdaki milli takım kampında bulunan sefa cantürk milli takıma seçilmesi sonrası duygularını şöyle dile getirdi:

Çamlıcaspor forması altında yaşadığım şampiyonluğun ardından bir mutluluğuda amatör milli takıma cağrılmakla yaşıyorum. Öncelikle bu başarıma ortak olan bu seneki takım arkadaşlarıma, hocalarima,yönetimimize, başkanımıza kısacası Çamlıcaspor ailesine  buradan çok teşekkür ediyorum.Kariyerimin bu çıkış noktasında Kütahya'yi en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Daha çok çalışıp daha iyi yerlere gelmek istiyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.