Çamlıcaspor futbol okuluna ziyaret

Spor Yayın: 10 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.02.2020 14:08:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1733 okunma
Google News

MİLLETVEKİLİ ERBAŞ’TAN ÇAMLICASPOR FUTBOL OKULUNA ZİYARET

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Çamlıcaspor Futbol Okulunu ziyaret ederek minik sporcular ile bir araya geldi. Günümüzde gençlerin internete esir düştüğünü ifade eden Erbaş ; “ Bu okullar gençlerimizin kötü alışkanlıktan kurtulması için çok önemlidir. Tüm bireyler olarak bu okullara sahip çıkmalıyız. ”dedi.


MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Çamlıcaspor Futbol Okulu'nu ziyaret etti. Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri yaş gruplarına göre oluşturulan gruplarla kapalı halı sahada futbol okulu faaliyetlerine devam eden Kütahya Çamlıcaspor'u yakından takip ettiğini söyleyen Milletvekili Erbaş, ziyarette okulda futbol eğitimi alan 5-15 yaş arası çocuklarla kısa süre sohbet etti. Düzenli davranış sergileyen öğrencilerin ödüllendirildiği okulda, haftanın en düzenli davranış gösteren öğrencilerinin ödülleri de Milletvekili Ahmet Erbaş tarafından verildi. Kulüp Başkanı Hasan Okçu ile futbol okulunun faaliyetleri hakkında konuşan Erbaş:"Kütahya Çamlıcaspor, Bölgesel Amatör ligde mücadele ettikten sonra bir altyapı hamlesi başlatmış. Altyapı yani gençlerimiz bizim için gelecek demektir. Onların zeki, çevik ve ahlaklı olmaları ülkemiz için çok önemli. Kütahya Çamlıcaspor da 'Futbolcu yetiştirmek için değil, insan yetiştirmek için..' sloganıyla güzel işler yapmak istiyor. Gözlemlediğim kadarıyla Kütahya'nın dört bir yanından çocuklar bu okulda eğitim alabiliyorlar. Planlanan hedefler doğrultusunda yapılan çalışmaları çok yerinde buldum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum."dedi. Sporcu velileri ile de kısa süre sohbet eden ve çocuklara ikramlarda bulunan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, daha sonra günün anısına futbol okulu çocukları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.