BUZ PİSTİ İNŞAATI BAŞLIYOR

BUZ PİSTİ İNŞAATI BAŞLIYOR

Yayın: 04 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2016 11:02:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2629 okunma
Google News
 

 

BUZ PİSTİ İNŞAATI BAŞLIYOR

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Buz Pisti Projesi yapımı 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilecek.

Tavşanlı Belediyesi Zafer Kalkınma Ajansı tarafından (ZEKA ) desteklenen ve 1 milyon 958 bin TL’ye mal olacak Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti Projesi’nin inşaatı 2016 yılında başlıyor.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler bu projenin %42’lik kısmının ZEKA tarafından karşılanacağını söyleyerek “Buz pateni pisti Tavşanlı halkını farklı bir eğlence ile tanıştıracak. Çok yakın tarihte projemizin ilk kazmasını vuracağız” dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 2015 yılında projelendirilen Buz Pisti ve Yaşam Merkezi inşaatına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi. Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteklediği projenin protokolleri imzalanmış ve ihale süreci tamamlanmıştı. Belediye Başkanı Mustafa Güler, 2016 yılının projeleri hayata geçirme yılı olacağını hatırlatarak şunları ifade etti; “2015 yılında ZEKA ile işbirliği yaparak Ada Mesireliği alanında Buz Pisti ve Yaşam Merkezi adı altında bir proje geliştirdik. 2016 yılında Ada Mesireliğinde bu projemize hayat vereceğiz. İlk kazmayı vurduktan sonra kısa sürede inşaatı tamamlayarak Tavşanlı halkına farklı bir hizmet sunacağız. Vatandaşlarımız hoş vakit geçirirken gençlerimiz ve çocuklarımız paten sporuyla tanışacak, eğlenceli anlar yaşayacak”.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.