BUZ PATENİ PİSTİ İÇİN “İLK KAZMA” VURULDU

BUZ PATENİ PİSTİ İÇİN “İLK KAZMA” VURULDU

Yaşam Yayın: 24 Mart 2016 - Perşembe - Güncelleme: 24.03.2016 15:24:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3276 okunma
Google News

BUZ PATENİ PİSTİ İÇİN “İLK KAZMA” VURULDU

1 Milyon 958 Bin TL’lik bütçesiyle Ada Mesireliği’nde inşa edilecek olan Adronos Yaşam Merkezi ve buz pateni pisti’nin yeri belirlendi, temel atma öncesi hazırlık çalışmaları başladı.

 Proje tamamlandığında Tavşanlılılar farklı bir spor ve eğlence kültürüyle tanışmış olacak.

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve 1 milyon 958 bin TL’ye mal olacak olan Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti Projesinde ilk kazma vuruldu. Ada Mesireliği’ndeki anfi tiyatronun önünde yapılacak olan Buz Pateni Pisti Tavşanlı’yı yeni bir sosyal yaşam merkezi ile tanıştıracak. 
Bu projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “2015 yılında projelendirdiğimiz ve nihayetinde hayata geçirilen Adronos Yaşam Merkezi ve Buz Pateni Pisti’nin çalışmalarına başladık. İlk olarak zemin etüdünü yaptık. Temelini atacağımız inşaat alanının toprak tasfiyesini de gerçekleştirdikten sonra ilgili arkadaşlarımız ölçümleri de yaparak önümüzdeki hafta itibariyle temel atma aşamasına geçeceğiz. Ada Mesireliği’nde anfi tiyatronun önüne konuşlandırılacak olan Buz Pateni Pisti halkımızı yeni bir spor ve eğlence kültürüyle tanıştırmış olacak” dedi. 
Hazırladıkları projelerin hayata geçmesinin kendileri açısından büyük gurur kaynağı olduğunu dile getiren Başkan Güler, “Gerek seçim öncesi verdiğimiz sözler, gerekse sonradan düşünerek üzerinde çalıştığımız projeler bir bir hayata geçiyor. Ada Mesireliğindeki projelerimizle buraya adeta hayat verdik. Buz pistinin temelini attıktan sonra kısa süre içinde inşaatını da tamamlayarak Tavşanlı halkına farklı bir hizmet sunacağız. Vatandaşlarımız hoş vakit geçirirken gençlerimiz ve çocuklarımız paten sporuyla tanışacak, eğlenceli anlar yaşayacak” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.