Büyük turnuva Kütahya'da yapıldı

Spor Yayın: 12 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2019 13:29:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1641 okunma
Google News

2.Bölge 9. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernekleri (T.F.F.H.G.D) arası futbol turnuvası Kütahya'da yapıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneklerinin her yıl düzenledikleri ve günden güne büyüyen bir organizasyon olan futbol turnuvası 10 ilin katılımıyla Kütahya'da gerçekleştirildi.
Balıkesir, Bursa, Bilecik, Çanakkale, Eskişehir, Edirne, Sakarya, Kocaeli, Yalova ve Kütahya illerinin Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneklerinin katılım sağladığı ve büyük çekişmeye sahne olan turnuva açılış gecesine TFFHGD Genel Başkanı Dr.Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Başkan Vekili Ahmet Şahin, Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık, Kütahya Sağlık Bilimleri Rektörü Vural Kavuncu, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (Tüfad) Başkanı Prof.Dr. Mehmet Acet, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Bölgesel Kurul Üyesi Mesut Çarık, Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Müdürü Doç.Dr. Hakan Kara, Kütahya Cumhuriyet Savcısı Semih Hamedi, Eski Milletvekili Prof. Dr. Seydi Karakuş, Kütahya Gençlik Spor Müdürü Feyzullah Gayret, Eski A Klasman Hakemi Hasan Küpeli, İllerin TFFHGD Başkanları, illerin İl Hakem Kurulu (İHK) Başkanları, hakemler, gözlemciler ve futbol severler katıldı. Açılışta TFFHGD Genel Başkanı Dr.Abdurrahman Arıcı, Kütahya Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Ahmet İlhan Aydın, Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Efraim Yıldırım,  Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Bölgesel Kurul Üyesi Mesut Çarık konuşmalarında güzel bir organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler. İl hakemi olan 6 hakeme kokart verildi. Turnuva karşılaşmalarına Merkez Hakem Kurulu Başkanı Vekili 2. Bölge Sorumlusu Mustafa Çulcu da katıldı. Mustafa Çulcu Kütahya-Kocaeli karşılaşmasında sahaya kaptan olarak çıktı, final karşılaşması ise Kütahya-Bursa takımı arasında oynandı. Finalde kupayı Bursa takımı 3-2 lik skorla kazandı. Kupa töreninde konuşan Çulcu “Kütahya'ya bu şekilde ilk kez geldim ve  gerçekleştirilen bu güzel turnuvaya katılmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum, çok güzel bir organizasyon yapılmış, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi. Turnuvada kupalar ve ödüller verildi ve ayrıca turnuvanın gelecek yıl Yalova ilinde yapılması kararlaştırıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.