BU SENENİN GÖZLÜK TRENDLERİ

BU SENENİN GÖZLÜK TRENDLERİ

Sağlık Yayın: 27 Mayıs 2014 - Salı - Güncelleme: 27.05.2014 10:20:43
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3771 okunma
Google News

 

Bu sene güneş gözlüğünde trend aynalı ve eski klasik gözlüklere dönüş başladı.

Bu yıl geçmişe dönük olarak klasik gözlükler ve aynalı gözlükler moda oldu.

Birçok ünlü gözlük markasının kendi bünyesinde üretmiş olduğu bu gözlükler, bu sezon içerisinde en sevilenler arasında yer alacağına benziyor.

Gözlük optisyenlerinden Mücahit Mutafoğlu gözlük alımında  en çok sağlığa dikkat edilmesini belirtiyor.

Güneş gözlüğünde sezonun başladığını, güneş gözlüklerinin yaz-kış insanlar için ihtiyaç haline geldiğini belirten Mücahit Mutafoğlu , "Halkımızın güneş gözlüklerini yalnızca optisyenlik müesselerinden almalarını, marka ve garanti belgesi teşekküllü olarak talep etmeleri son derece önemlidir. Vatandaşlarımızın seyyar satıcılardan rastgele güneş gözlüğü almamalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü o tür yerlerde alınan gözlüklerin çerçeveleri cilt kanserine, camları da göz hastalıklarına ve katarakt hastalıklarına maruz bırakmaktadır" dedi.

OPTİSYENLERİ TERCİH EDİN

Pasajlarda, seyyar satıcılarda satılan güneş gözlüklerini incelediğimizde özellikle camlarda damar damar dalgalanmaların bariz bir şekilde görüldüğünü söyleyen Mutafoğlu , "Bu da güneşli havalarda yansımalara ve göz kızarıklıklarına sebebiyet vermektedir. Dolayısıyla halkımızın güneş gözlüğü ve numaralı gözlük alırken optisyenlik müesseselerini tercih etmelerini tavsiye etmekteyiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.