" Bu Takım Play Of Oynar"

" Bu takım play of bile oynar"

Spor Yayın: 21 Ekim 2014 - Salı - Güncelleme: 21.10.2014 16:14:13
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3791 okunma
Google News

KÖKTAŞ “ BU TAKIM PLAY OF OYNAR”

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI / DHA

       Teknik Direktör Aramaya Gerek Yok Kendi Çocuğumuz Bize Yeter...
    Alınan deplasman galibiyeti ile takıma ve futbol severlere moral geldi. Bundan sonraki birkaç maçı almamız ise moral açısından ve üst sıralarda yer almak için bizlere yetecek. 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grubda mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor ilk galibiyetini deplasmanda Bayrampaşaspor karşısında aldı. Daha önce alt yapı hocalığı yapan ve son maça futbolcuları hazırlayan deneyimli teknik direktör İzzet Köktaş galibiyet sonrası şunları söyledi;

 “ 8 Haftadır kazanamayan takımdık ve moral motivasyon lazımdı. Elimizde sihirli değnek yok,  ancak   güzel antrenman yaptık. Odamda birebir görüştüm çocuklarla öndeyken berabere olan takımın nasıl galibiyetini koruması gerektiğini anlattım. Bayrampaşa’nın üstümüze geleceğini biliyorduk. Boş alanlar bırakmadık. İlk yarı 2 gol bulduk. İkinci yarı gol yememeye çalışarak galibiyetimizi koruduk. Bu takıma güveniyorum. Play of oynayacaklarına inanıyorum. Tek tek kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduğumuz ancak takım oyununun gerekliliğini söyledim.

Şu anda asla bulunduğumuz yere layık değiliz. Oyuncularım daha iyi yerlere layık. Taraftarlarımızdan da desteklerini esirgememelerini diliyorum. Böylece Linyitspor çok daha iyi yerlere gelecektir”  dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.