BU BİZİM ORTAK MÜCADELEMİZ

Gündem Yayın: 19 Kasım 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 19.11.2016 22:51:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4164 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E YEŞİLAY’DAN ZİYARET
Yeşilay Kütahya Şubesi yeni yönetimi Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Nuri Çetin ile yönetim kurulu üyelerini Valilik Makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Ahmet Hamdi Nayir, Yeşilay Kütahya Şubesi’nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

“500 SPORCUMUZLA GÖNÜLLÜ HİZMET VERİYORUZ”

Madde kullanımı noktasında Yeşilay Kütahya Şubesi’nin gerek eğitim gerek ise sporla üstün bir çalışma içerisinde olduklarına dikkat çeken Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Nuri Çetin, “Gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak, bu konuda çalışmaları daha etkin ve verimli kılmak adına çeşitli aktiviteler düzenliyor, ailelerimizle ortak çalışmalar yapıyoruz. Bu aktivitelerimiz içerisinde tasavvuf musikisinden, folklore ve spora kadar birçok dal yer alıyor. Çocuklarımızın eğitimin yanı sıra ailelerimizin de madde bağımlılığıyla mücadelede daha bilinçli olması için çeşitli eğitim programları düzenliyoruz. Bugün Yeşilay Kütahya Şubesi olarak kendi spor kompleksimizde 7’den 70’e dek 500 gönüllü gencimiz ve vatandaşımızla birlikte çeşitli spor branşlarında çalışıyor, ortak hareket ediyoruz” dedi.

“BU BİZİM ORTAK MÜCADELEMİZ”

Yeşilay’ın takdir edilen önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından olduğunu belirten Vali Nayir, “Çocuklar ve gençler arasında ne yazık ki giderek artan madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesi için gerek hükümetimiz gerekse Yeşilay çok ciddi çalışmalara imza attı, atmaya da devam ediyor. Ülkemizde önemli bir yere sahip olan Yeşilay’ın görev alanı sadece uyuşturucu ile sınırlı da değil üstelik. Alkolden kumara, sigara ve tütünden teknoloji bağımlığına dek pek çok konuda farkındalık oluşturma ve kamuoyunda duyarlılığı artırma yönünde çalışmalar yapıyorsunuz. Yeşilay Kütahya Şubesi’nin çalışmalarını da yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Bu doğrultuda bizler sizin her zaman yanınızdayız ve destekçiniz olacağız” diye konuştu. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir Yeşilay Kütahya Şubesi’nin yeni yönetiminin de hayırlı olmasını diledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.