BU AKŞAMKİ CANLI YAYIN KONUĞUMUZ ÜMRAN ÖZTÜRK

Gündem Yayın: 08 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.07.2020 17:11:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1341 okunma
Google News

BU AKŞAMKİ CANLI YAYIN KONUĞUMUZ ÜMRAN ÖZTÜRK..
Belçika Haber de yaptığı canlı yayınlarda konu ve konukları ile binlerce kişiye ulaşan,Kadir Özmen ile Haberler proğramının facebook Belcikahaber sayfasında bu akşam canlı yayın konuğu Kütahya Engelliler Zaferspor Başkanı Ümran Öztürk olacak..

2019 yılında,Nevşehir'de düzenlenen Türkiye halter şampiyonasında 3 altın,1 Gümüş 3 bronz madalya kazanarak adeta tarih yazan Kütahya Engelliler Zaferspor başarılı başkanı Ümran Öztürk canlı yayında bu akşam Avrupa saati ile 22.30 ve Türkiye saati ile 23.30 da Kadir Özmen in canlı yayın konuğu olacak.Bu hoş sohbeti kaçırmayın..
ÜMRAN ÖZTÜRK KİMDİR..
Ümran Öztürk Kütahya engelliler Zafer Spor Kulübü Başkanı engelsiz Eğitim Sen Kütahya il temsilcisi100 görme engelli yaşına ve engellerine rağmen spor yapan engellilerle ilgili gece gündüz demeden maddi manevi özveride bulunan,Ümran Öztürk 13 Nisan 1971 yılında Kütahya'da doğdu.
AKRABA EVLİLİĞİ...
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümü mezunu ve akraba evliliğinden gelen genlerden kaynaklanan Tavuk Karası görme kusuruna sahip ve 100 görme engelli olan Ümran Öztürk evli iki kız çocuk annesi.
 Türkiye Görme Engelliler Spor federasyonunun düzenlemiş olduğu Türkiye halter Şampiyonası'nda 2019'da kendi kilosunda 165 kilo Toplamda 6 madalya bench presste de Gümüş madalya sahibi.
Örgü örmeyi yemek yapmayı yürümeyi yüzmeyi şiir yazmayı ve etkin okumayı edebiyatı çok seviyor..
Canlı Yayını bu hoş sohbeti kaçırmayın..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.